{ads}

HIDE

Viimased

latest

12. aprilli noorkuu toob eriti head õnne kolmele sodiaagimärgile!

Foto : unsplash / Allef Vilnicius      Kui sina oled üks ne...

Foto : unsplash / Allef Vilnicius

 

 

 Kui sina oled üks neist kolmest sodiaagimärgist, siis toob 12. aprilli noorkuu sulle eriti palju õnne! 

Selle kevade kõige esimene noorkuu on kätte jõudmas. Selle ilusa aastaaja alguses toob noorkuu meile lootust ja usku iseendasse (mida me kõik praegu väga vajame!). 

12. aprilli varahommikul kell 05:31 tõuseb noorkuu Jäära märgis. Tema taastav energia toob kõikidele sodiaagimärkidele kaasa energiat ja motivatsiooni, mida nad vajavad oma plaanide ja kavatsuste edukaks täideviimiseks. 

Kolme sodiaagimärki mõjutab seekordne noorkuu rohkem, kui teisi, saates neile head õnne ja positiivset energiat. 

Selle noorkuu ajal on 4 planeeti koos Jäära märgis ja see omakorda muudab veelgi tugevamaks Jäära energiat. Jäär on julge, vapper ja tahtejõuline, ta aitab meil kaitsta oma huve. Sellel perioodil on prioriteetideks meie isiklikud soovid ja heaolu. 

 

 

 

 

Päikese ja Kuu kõrval on Jäära märgis ka romantiline Veenus ning intellektuaalne Merkuur, mis tähendab, et seekordne noorkuu on õige aeg julgete otsuste langetamiseks kõiges, mis on seotud armastuse, raha ja tööga. 

Kõik sodiaagimärgid peaksid tundma end sellel perioodil enesekindlamatena ent 3 tähemärki soosib noorkuu eriliselt: tegemist on Vähi, Kaalude ja loomulikult Jääraga. Pange kirja oma soovid ja plaanid, kõik see võib täituda veel enne selle aasta lõppu!  


Jäär

Praegu on käimas sinu aeg, lisaks sellele tõuseb ka noorkuu sinu märgis! Sellepärast ei olegi midagi üllatavat, et sa tunned noorkuu mõju tugevamalt, kui keegi teine Seekordne noorkuu kingib sulle erakordse võimaluse vabaneda kõigest, mis sulle halba teeb  ja minna edasi parema tuleviku suunas. Sa oled tark ja ettenägelik, kasuta oma kujutlusvõimet ära, loo endale parem elu ja alusta täna! Räägi oma plaanidest ja kavatsustest ja vii oma unistused ellu. 

 

 

 

 

Vähk

Selle noorkuu ajal on sinu karjäär kõige tähtsamal kohal. Sa võid saada häid tööpakkumisi, palgatõusu või kaaluda ise, millist tulevikku sa endale tahaksid. Millist tööd sa teha tahaksid? Kõik su tänased unistused võivad juba homme täituda! Mõtle sellele, mida sa tõesti tahaksid teha, millist palka sa tahaksid teenida ja seejärel usu, et see täitub! Noorkuu aitab sind ülejäänus! 

Kaalud

See noorkuu annab sulle võimaluse vabaneda halbadest suhetest. Sa pead ise seadma piirid oma suhetesse mõnede inimestega. Tee endale selgeks oma vajadused ja räägi sellest. Ära tee liiga palju järeleandmisi. Sa oled teiste peale liiga palju energiat ja aega kulutanud ja unustanud sellepärast tihti iseenda. Kas teised ka sind on sama palju aidanud?


Kommentaare ei ole