{ads}

HIDE

Viimased

latest

12 - 18. aprilli horoskoop

Foto : unsplash / Jasmin Junger      Ilus nädal täis armast...

Foto : unsplash / Jasmin Junger

 

 

 Ilus nädal täis armastust on tulemas kõikidele maamärkidele ( Sõnn, Neitsi ja Kaljukits). Ja algab see täpselt sellel hetkel, kui armastuse planeet Veenus lahkub Jäära märgist ja jõuab Sõnni tähemärki. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)  - Kuu ja Merkuur toetavad sind

Kallis Jäär. Veenus lahkub Jäära märgist kolmapäeval, seni aga toob ta su ellu armastust ja paremat omavahelist läbisaamist elukaaslasega. Ka tööasjades võid sa oodata häid uudiseid tänu Merkuurile. Kasuta seda soodsat perioodi ära ja pane oma sõna maksma. Lisaks sellele jõuab Kuu sinu märki 12. aprillil ning muudab sind ambitsioonikamaks ja tõstab sinu potentsiaali. Sind imetletakse. Pühapäev, 18. aprill võib aga tulla tavalisest närvilisem ja peresisesed pinged võivad tekkida: varu kannatlikkust! 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Õhus on armastust

Kallis Sõnn. Sa oled astroloogilise kalendri esimene maamärk, seega ole valmis selleks, et sellel nädalal on õhus palju rohkem armastust, kui tavaliselt. Juba kolmapäevast alates võib su suhe võtta hoopis teise ja parema pöörde. Ka vallalised Sõnnid ei pea pettuma, sest ees on ootamas ilusad kohtumised. Kuu jõuab Sõnni märki 13 - 14.  aprillil ning toob sulle kaasa head õnne. Katsu hoida tasakaalu tööasjade ja eraelu vahel.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Tähed on sinuga

Kallid Kaksikud. Tähed soosivad sind sellel nädalal. Alates esmaspäevast tunned sa end tugevamana ja su ambitsioonikus kasvab. Neljapäeva ja reede vahel soosib ka Kuu sind. Sind on ootamas väga hea nädal, täis häid võimalusi. Merkuur toob su ellu harmooniat. Tänu Merkuurile ja Veenusele võib sind ees oodata üks hea kohtumine. 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Peale natuke keerulist perioodi on armastuse planeet Veenus tagasi ja hakkab sinu eest hoolitsema, tuues su ellu romantikat, armastust ja ilusaid kohtumisi vallalistele. Eriti head õnne toob sulle pühapäev 18. aprill. Töö juures on oodata häid uudiseid.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Merkuur kaitseb sind

Kallis Lõvi. Veenuse aspekt pole praegu sinu jaoks soodne ja see võib kaasa tuua väljakutseid. Alates kolmapäevast võib su pereelus ette tulla pingeid ja arusaamatusi. Aga ära muretse, Merkuur lubab sulle häid uudiseid ning kasulikke kohtumisi töö juures. 13. aprillil ja 14. aprillil võid sa tunda suuremat stressi.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) 

Kallis Neitsi. Sa oled maamärk, seega toob Veenus ka sinu ellu sellel nädalal armastust. Alates kolmapäevast hakkab armastus sind muutma. Isegi, kui tavaliselt mõtled sa rohkem pea, kui südamega, siis see nädal toob sulle kaasa palju erinevaid emotsioone. Marsi aspekt pole praegu sinu suhtes soodne ja see võib tuua kaasa suuremat väsimust, eriti töö juures. 13 - 14. aprill toovad sulle head õnne. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) 

Kallid Kaalud. Lõpuks ometi võid sa rahulikult hingata, sest Veenus ei seisa enam sinu vastu. Alates 14. aprillist muutub su elu paremaks ja rahulikumaks. Lõpuks ometi saabub õnn ka sinu õuele. 

 

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Sellel nädalal võivad sind kimbutada stress ja väsimus, sest Veenus on sinu märgiga opositsioonis. Alates kolmapäevast võib see kaasa tuua pingeid ja erimeelsusi suhetes. Katsu sellel nädalal rohkem puhata. Sa leiad tagasi oma elujõu ja energia juba nädalavahetusel.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. See nädal ei tule just kõige parem. Sa võid tunda suuremat stressi ja närvilisust. Ent suudad viia oma plaanid ellu, sest Jupiter ja Merkuur kaitsevad sind. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukitse. Tänu Veenusele muutub su suhe palju tugevamaks ja paremaks. Kui viimastel nädalatel on sinu ja su elukaaslasel vahel olnud palju pingeid ja arusaamatusi, siis lõpuks ometi leiate te üles üksmeele ja harmoonia. Töö juures võib takistusi ette tulla.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Järgmiste nädalate jooksul võib su suhtes ette tulla rohkem pingeid, sest armastuse planeet Veenus lahkub sinu kõrvalt. Töö juures aga võid sa oodata häid uudiseid, sest Merkuur ja Jupiter on sinuga ja lubavad sulle edu. 


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Veenus toob su ellu palju armastust sellel nädalal. Selle nädalaga saab alguse periood, mille jooksul sa tunned end paremini, muretumana ning rahulolevana oma eluga. Pühapäev 18. aprill tuleb eriti romantiline ja ilus, sest Kuu on koos Veenusega sinu kõrval. Sind võivad ees oodata ilusad kohtumised. Marss võib tekitada sinus ainult suuremat stressi, mille tõttu võid sa kolmapäeval ja neljapäeval tunda väsimust.




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole