{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks võti!

  I ga võti omab sügavat tähendust ja võib rääkida inimese varjatud oskustest. Kõikidel inimestel on omad alateadvusel varjul olevad ...

 

Iga võti omab sügavat tähendust ja võib rääkida inimese varjatud oskustest. Kõikidel inimestel on omad alateadvusel varjul olevad oskused.

Vali üks võti ja vaata, kas ta teab sinu hingesaladust!



1. Aphrodite võti.



Aphrodite oli vana-kreeka ilu-, armastus- ja viljakusjumalanna. Kui sa valisid selle võtme, siis usud sa tõelisse armastusse, sa vaatad elu läbi positiivse ja lihtsa pilgu. Sa valisid Aphrodite võtme, sest seal on peidus lind, see omakorda sümboliseerib sinu vabadusearmastust. Sinu iseseisvus on üks sinu suurimast tugevusest.

Lisaks sellele on tuvi rahu ja harmoonia sümbol, seda hindad sa samuti palju. Võti on ise lihtne, selline on ka sinu armastus elu vastu.

Sinu varjatud jõud on su armastus ja kirg.

2. Druiidide võti.

Druiidide võtit peeti kelti mütoloogias kõrgelseisvate isikute võtmeks. Sellel võtmel asuv kelti sõlm sümboliseerib druiide, kes olid tuntud kelti preestrid ja traditsioonide järgijad.

Kelti sõlm sümboliseerib druiidide suhet looduse ja teiste inimestega ning harmooniat. Kui sa valisid kelti võtme, siis paljastab see sinu soovi olla looduses ja leida rahu ning üksindust.

Sinu varjatud jõud peitub sinu sügavas tarkuses ja sinu kõrges intelligentsis.
 
 
 
 
 


3. Kuningriigi võti.

Ainult ühte sorti inimesed valivad kuningriigi võtme ja need on inimesed, kellel on kõrged ootused ja tulevikuplaanid. Sa unistad suurelt ja teed kõik, et oma unistusi ellu viia. Sul on suured eesmärgid ja mitte miski ei peata sind, sest sa võid teha kõik, mida sa tahad.

Sa oskad keskenduda eesmärgile ja teha rasket tööd selle nimel, et saada seda, mida sa tahad.

Sinu varjatud jõud on sinu ambitsioon.

4. Kolmekordse jumalanna võti.

Kolmekordset sõlme on kasutatud sajandite jooksul, kui jumalikkuse sümbolit. Valides selle võtme näitad sa, et sind tõmbab spirituaalne ja üleloomulik maailm. Sa usaldad oma intuitsiooni, sa eksid harva oma otsustes ja tundub, nagu oleks sul vaimne side kogu ümbritseva maailmaga.

Sinu intuitsioon erineb teiste omadest, sul on otsekui üleloomulik jõud, mis võimaldab lugeda teiste hingesaladusi. See ei tähenda sugugi, et sa tegeled maagiaga, sa oled lihtsalt empaatne ja mõistad teisi paremini, kui teised. Sa oled sündinud sellisena.

Sinu varjatud jõud on sinu salapärane side kogu ümbritseva maailmaga.

5. Erose võti.

Eros oli vana-kreeka armastuse- ja kire jumal. Sa valisid südamekujulise võtme ja see viitab loomulikult armastusele sinu südames. Kui see pole juba juhtunud, siis peatselt kohtad sa oma tõelist armastust. Sa oled küll armastuses petta saanud aga see ei takista sind uskumast tõelisesse armastusse.

Sinu varjatud jõud on sinu usk romantikasse ja tõelisesse armastusse. 




Kommentaare ei ole