{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks lootoseõis ja võta vastu oma sõnum

  Iga pildilolev lootoseõis võib anda sulle ühe nõuande, mis on seoses sinu praeguse eluga.  Meie elu kord on j...

 


Iga pildilolev lootoseõis võib anda sulle ühe nõuande, mis on seoses sinu praeguse eluga. 


Meie elu kord on juba nii, et sündides ei anta meile kaasa kasutusjuhendit, mis annaks vastused kõikidele meie küsimustele ja mis aitaks lahendada kõiki probleeme. 

Me õpime iga päev läbi oma kogemuste tundma seda, mis on meile hea või halb, seda mis teeb meid õnnelikuks ja mis muudab kurvaks. Aga see ei ole sugugi lihtne.

Sageli on nii, et kõige suuremad tarkused õpime me läbi kõige valusamate kogemuste. Me ei ole täna enam need, kes me olime eile. Mõnikord oleks nii hea, kui oleks keegi tark, kes ütleks, mida oleks kõige õigem just praegusel hetkel teha. 

Vali üks lootoseõis ja vaata, milline on sinu sõnum, mis ootab sind just praegusel hetkel.

 


 

 



Foto : unsplash / kazuend

1.  Lootoseõis

 

Sa pead tagasi leidma rahu oma elus. Nii raske ja keeruline, kui su praegune olukord ka ei tunda, praegu ei ole õige hetk ärritumiseks, enesekontrolli kaotamiseks ega mõtlematult käitumiseks.

Tihti on nii, et kõige õigem lasta mõnedel asjadel lihtsalt minna. Kõik lihtsalt ei ole väärt ei sinu tähelepanu ega meeleheidet. Anna alati endast parim ja usu, et kõik varsti laabub. Ära karda minna edasi oma eluga ja olla ise iga päev parem inimene. 

Sa saad kõigega hakkama aga ainult tingimusel, et sa hoiad oma südames ja hinges rahu.

 

 

 

 


2. Lootoseõis

Ära kunagi unusta, et mõtlemisel on väga suur osa õigete valikute juures. Mõnikord tegutseme me liiga ruttu ja mõtlematult, võttes vastu otsuseid, mida me hiljem kahetseme. Sellepärast tuleb enne mõtelda ja siis tegutseda, pannes kõige tähtsamale kohale oma vaimset tervist ja õnne.

Mõtle oma elu üle, mõtle kust sa oled tulnud ja kuhu sa oled jõudnud ning mis sul veel tegemata on. Kui sa võtad aega järele mõtlemiseks, leiad sa vastuseid, mida sa kõige rohkem vajad, sest tarkus tuleb läbi mõtisklemise. 

Jää alati enesekindlaks, sest hirm ja kahtlused on õnne vaenlased.


3. Lootoseõis

Mõnikord kannatame me selliste asjade pärast, mida me muuta ei saa ja see teeb meile haiget. Ent me ei saa jääda selliste olukordade vangi, mis meie kontrolli alt väljuvad. Me peame lihtsalt aru saama, et asjad lihtsalt on nii nagu nad on ja et iga valu võib tuua ka mõne õppetunni.

Täna võib olla halb päev, võib-olla juba täna muutub aga kõik. Ära pööra liiga palju tähelepanu sellele, mida sa nagunii muuta ei saa. Selle asemel keskendu kõikidele võimalustele, mida elul sulle pakkuda on. Naerata ja hoia pead püsti, sest palju ilusat on su ellu tulemas.


4. Lootoseõis

Meil kõigil tuleb raskeid hetki elus ette. Kõik suhted võivad lõppeda, kõik sõprused võivad vananeda. Kui sul on praegu raske aeg, siis lükka lihtsalt negatiivsed mõtted kõrvale ja ära usu, et sa polegi midagi paremat ära teeninud.

Raskused muudavad meid tugevamaks. Täida oma süda armastuse ja positiivsusega, täida oma elu heade inimestega. Kui sa ise usud iseendasse, siis on kõik võimalik.

 

 

 

 

 

5. Lootoseõis

Tänulikkus on kõige tähtsam, kui sa tahad leida tagasi hingerahu ja olla õnnelik. Isegi, kui sa pole saanud kõike, mida sa oled tahtnud, siis pead sa olema tänulik juba kõige eest, mis sul juba on, kõikide õppetundide eest ja kõikide inimeste eest.

Meil ei ole alati tahtmist ega jõudu selleks, et naeratada ja see on täiesti normaalne. Aga ära unusta, et juba varsti võib kõik muutuda ja sinu tulevik pole sinu enda kätes. Ole tänulik kõige eest ja su elu muutub, tuues sulle kõike seda, mille järele su hing igatseb. Tänulikkus võib muuta su elu. Ja juhatada sind õigele teele. 

 

6. Lootoseõis

Inimene ei saa olla rahulik ega õnnelik, kui ta ei ole teinud rahu oma minevikuga. Kui sa mõtled ikka veel lahendamata probleemidele, pead sa otsima abi, et oma hingehaavu ravida, vastasel korral keerleb su elu igavesti ümber su valude ja haavade.

Nii valus, kui see ka ei ole, see on ainus viis, kuidas vabastada end sellest emotsionaalsest koormast, mis ei lase sul elada sellist elu nagu sa tahaksid. Ära karda, ole julge ja usalda iseennast. Su elu hakkab peale siis, kui sa suudad teha rahu oma minevikuga ja enda sisemise minaga. 

 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole