{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tselluliit - parimad vahendid, mis aitavad tselluliidist vabaneda

Foto : unsplash / Anelya Okapova      Kui sa oled proovinud...

Foto : unsplash / Anelya Okapova

 

 

 Kui sa oled proovinud erinevaid tselluliidivastaseid kreeme, siis võid nüüd ka järele proovida looduslikke vahendeid, mis aitavad tsellulliidist vabaneda. 

Ãœldiselt hinnatakse, et tselluliit kimbutab umbes 9 naist kümnest. Kui sa tahad lahti saada sellest apelsinikoore taolisest rasvakihist oma naha all, siis proovi kallite kreemide asemel parem looduslikke vahendeid. 

Tselluliiti on mitut erinevat tüüpi. Esimene  on rasva tselluliit, mis on kõige levinum tselluliidi vorm. rasva tselluliiti on näha nahka pigistades. Selle tselluliidi põhjuseks on valest toitumisest ja vähesest liikumisest. Teine tselluliidi tüüp vedelikupeetuse tselluliit, mida on näha ka palja silmaga. Ta põhjustab raskustunnet jalgades ning on põhjustatud halvast vere- ja lümfiringest. Sageli kaasneb sellega vedelikupeetust ning tursed. Kolmas tselluliiditüüp on kiuline tselluliit, mis on sageli valus ning võib olla lillakat värvi. Sellisest tselluliidist on kõige raskem lahti saada. Selline tselluliit tekib tänu kollageenikiudude kõvemaks muutumisele, mis niiöelda vangistavad rasvakihi naha alla. 

 

 

 


Looduslikud vahendid, mis aitavad tselluliidist vabaneda


Nõgesetee

Nõges on juba end tõestanud, kui hea ja tõhusa tselluliidivastase vahendina. Nõges aitab mürkaineid väljutada ning puhastab verd ja parandab ainevahetust. Joo 3 tassi nõgeseteed päevas. Parimate tulemuste saamiseks joo esimene tass nõgeseteed hommikul tühja kõhu peale. 

Kohvimassaaž

Kohv on väga tõhus tselluliidivastane vahend, mis aitab rasvast lahti saada ja nahka pinguldada. Vala pudelisse 50 cl kohvi ja 1 sidruni mahl. Keera pudelile kork peale, raputa pudelit ja lase seista 24 tundi. Seejärel masseeri soovitud kehapiirkondi saadud seguga. Sa võid säilitada seda segu 1 nädala jooksul. 

Sidrunivesi

Sidrun ja vesi aitavad võidelda tselluliidi vastu. Vala pudelisse vett ning lisa 1 sidruni mahl ning paar sidruniviilu. Seejärel joo sidrunivett hommikul tühja kõhu peale ja seejärel terve päeva jooksul. 

 

 

 

 

Sidrunimähis

Sidrun aitab apelsinikoore sarnasest nahast lahti saada. Mähise valmistamiseks keeda sidrunikoori 25 cl vee sees 10 minuti jooksul, seejärel lase seista 10 minutit ja nõruta. Lisa rohelise savi pulbrit nii, et moodustuks ühtlane mass. Lisa 5 tilka sidruni eeterlikku õli ja 5 tilka salvei essentsi. Sega, seejärel määri soovitud kehapiirkondadele. Lase seista 20 minutit ja loputa. 

Õlimassaaž  enne duÅ¡i all käimist

Sega omavahel 5 tilka oliiviõli ja 1 sidruni mahl. Enne duši all käimist masseeri tugevalt soovitud piirkondi õli ja sidruni seguga kuivale nahale.

Õunaäädikas

Sega 1 sl oliiviõli 3 sl õunaäädikaga. Määri segu soovitud kehapiirkondadele masseerides ringjalt 10 minuti jooksul. Seejärel loputa. 




Kommentaare ei ole