{ads}

HIDE

Viimased

latest

Toiduained, mis aitavad rasvu põletada ja kiirendavad ainevahetust.

See võib tunduda üllatav aga mõningate toiduainete tarbimine aitab põletada rasvu. Peamiselt on tegu toiduainetega, mis sisaldavad rikka...

See võib tunduda üllatav aga mõningate toiduainete tarbimine aitab põletada rasvu. Peamiselt on tegu toiduainetega, mis sisaldavad rikkalikult põhilisi mineraalaineid ja toitaineid ning on kalorivaesed. 


GREIPFRUUT

Greip võib teha imet nende juures, kes soovivad kaalu kaotada. Kalorivaene, aitab põletada rasvu, eriti just seedimisprotsessi ajal.
Greip sisaldab rikkalikult C-vitamiini ja aitab alandada veresuhkru taset. See aitab alandada insuliini taset kõhunäärmes ja aitab kaasa rasvade lõhustumisele.
100 grammi greipfruuti = 39 kalorit.

ROHELINE SALAT

Roheline salat võib edukalt saia asendada. Ta on rikas kiudainete poolest ja stimuleerib seedesüsteemi. Salat aitab kaasa ka keha ainevahetuse parandamisele ja tervise tugevdamisele.
100 g rohelist salatit = 15 kalorit.

SELLER

Seller sisaldab rikkalikult vett ja soodustab täiskõhutunde tekitamist. Seller aitab rasvu põletada ja kaalu langetada.
100 g sellerit = 16 kalorit.

KURK

Kurk on üks parimatest toiduainetest, mis aitab rasvu põletada. Kurk sisaldab rikkalikult A, C ja K-vitamiine, kaltsiumi, fosfori, rauda, magneesiumi, tsinki ja kiudaineid.
100 g kurki = 16 kalorit.

 

 

 

 



ARBUUS

Arbuus on kaloritevaene ja sisaldab rikkalikult vett. Arbuus on vili, mida soovitatakse eriti kaalu langetamise puhul. Arbuus aitab kaasa jääkainete ja liigse vedeliku väljutamisele, puhastab organismi ja soodustab täiskõhutunde tekkimist
100 g arbuusi = 30 kalorit.


SUVIKÕRVITS 

Suvikõrvitsat võib valmistada mitmel erineval moel: lisades suppidesse, salatitesse või vormiroogadesse. Aga kaalu langetamiseks on soovituslik tarvitada suvikõrvitsat toorelt, sellisel moel aitab see köögivili kaasa rasvade põletamisele ja kaalu langetamisele.
Suvikõrvits on hea kaltsiumi, kaaliumi, fosfori, magneesiumi ja A, C, B9 ja E-vitamiinide allikas. Suvikõrvits on kaloritevaene, kiirendab ainevahetust ja aitab rasvu põletada tänu A-vitamiinile, mis osaleb lipiidide sünteesis.
100 g suvikõrvitsat = 16 kalorit.

LILLKAPSAS

Lillkapsas sisaldab rikkalikult kiudaineid ja C, B ja K-vitamiine. Teda võib süüa toorelt või keedetult ja ta võib asendada kaloririkkaid toiduaineid. Lillkapsas soodustab täiskõhutunde tekkimist, mis aitab kaalu langusele kaasa ja põletab rasvu.
100 g lillkapsast = 25 kalorit

 

 

 

 



PAPRIKA

Olgu siis tegemist kollase, punase või rohelise paprikaga, tegemist on toiduainega, mis aitab rasvu põletada. Paprika stimuleerib ainevahetust, soodustab täiskõhutunnet ja alandab rasvade kuhjumist.
Paprika sisaldab A, B ja C- vitamiine, mangaani ja vaske.
100 g = 20 kalorit.

APRIKOOS

Aprikoos sisaldab rikkalikult A, B ja C - vitamiine, rauda, magneesiumi, kaaliumi ja fosforit. Aprikoos sisaldab lahustamatuid kiudaineid, mis imavad vett ja mis soodustavad täiskõhutunnet. Valige aprikoos magustoitude asemele, et põletada kaloreid.
100 g aprikoose = 46 kalorit.

ÕUN

Õun on hea lahendus asendamaks rämpstoitu, eriti juhul, kui teil on vajadus suhkru järele. Õun põletab rasvu, tagades hea seedimise, mis on vajalik kaalu langetamise juures.
Üks õun päevas annab suurepärase võimaluse olla heas vormis ja hea tervise juures. Õuna igapäevane söömine aitab alandada halba kolesterooli (LDL) ja tõsta head kolesterooli (HDL) ja alandada kaalu.
100 g õunu = 52 kalorit.





Kommentaare ei ole