{ads}

HIDE

Viimased

latest

See tarkuseraamat, mille sa valid, juhatab sulle teed õnneni

   Kas sina tead, mida sa pead tegema selleks, et olla õnnelik? Kas sa tead, millise tee sa peaksid selleks valima? See test ...


 

 Kas sina tead, mida sa pead tegema selleks, et olla õnnelik? Kas sa tead, millise tee sa peaksid selleks valima? See test aitab sul seda teada saada.

Raamatud on kahtlemata üheks suurimateks tarkuseallikateks. Me õpime nii palju just tänu raamatutele, iga raamat sisaldab oma lugu ja aitab meil mõista seda, mida just meie peaksime tegema selleks, et saada õnnelikuks.

Me võime raamatute kaudu palju õppida, üks kõige suurem tarkus aga on teada saada, milline tee viib meid isikliku rahuloluni. Selleks, et seda teada saada, tee alljärgnev test.

 

 

 

 

 Pildil on kujutatud kolm tarkuseraamatut. Iga raamat sisaldab endas väärtuslikke nõuandeid. 

Vali üks raamat, mis sind kõige rohkem tõmbab. Seejärel loe ja vaata, mida sa edasi tegema pead. 

 


Kui sa valisid...


1. tarkuseraamat


Mõnikord selle jaoks, et leida seda, milleks me siin oleme, peame me minema tagasi kõige algusesse. Me võime nii kergesti kaotada iseennast ära elu jooksul, unustada oma väärtushinnangud, oma unistused. Me võime leida end olukorrast, kus me tunneme, et miski ei paku meile enam rahuldust, sest me ei mäleta enam oma tõelisi unistusi. 

Millest sa unistasid, kui sa olid laps? Millisena sa ennast tulevikus nägid? Millised olid sinu soovid ja püüdlused? Katsu vaadata oma südamesse ja leia see, mida sa tõesti vajad selleks, et elada rahulikult ja õnnelikult. Kui sa otsid, siis a leiad tee, mis viib sind tõelise õnneni.

 

 

 

 


2. tarkuseraamat

Ära unusta, et sina ise juhid oma elu ja sina ise pead võtma vastu kõige tähtsamaid otsuseid. Aga see ei tohi röövida sinu hingerahu. Võta endale aega, et leida üles oma sisemine mina, kuula oma südame häält ja sa leiad õiged vastused.

Sunni oma mõtted vaikima, lase oma hingel rääkida, see on su südame hääl, mis annab sulle kõik vajalikud vastused. 


3. tarkuseraamat

Sa võid oma elu muuta, sa võid seda otsast alustada, sa võid leida uusi võimalusi elamiseks, kui muudab sind õnnelikumaks. Ära hoia kogu hingega kinni reaalsusest, mis sulle ei meeldi, mis tekitab sinus hirmu ja stressi. Elu muutub ilusamaks, kui sa lõhud ära müürid, mis ei lase sind välja.

Kui sa tahad olla õnnelik, pead sa oma elu muutma. Probleeme tuleb alati, isegi kui sa peidad oma pea liiva alla, seega tegele oma probleemidega ja sa leiad tee, mis viib sind õnneni.


Kommentaare ei ole