{ads}

HIDE

Viimased

latest

Õllepärm paneb juuksed kasvama

Foto : pixabay / Engin_Akyurt      Õllepärm muudab su juuks...

Foto : pixabay / Engin_Akyurt

 

 

 Õllepärm muudab su juuksed ilusamaks, pikemaks, säravamaks ja tugevamaks. 

Õllepärmi eeliseid tuntakse juba ammu. Tegemist on tuntud iluvahendiga, mis on kasulik nii tervisele, kui juustele. Õllepärm turgutab immuunsust, tugevdab seedefloorat ja on kasulik naha, küünte ja juuste tervisele. 

Etümoloogiliselt võttes tuleb õllepärmi teaduslik nimetus "saccharomyces cerevisiae" kreeka keelsest sõnast "saccharo" (suhkur), "myces" (seen) ja ladina keelsest "cerevisiae" (õlu). Teiste sõnadega on õllepärm mikroskoopilistest seentest koosnev mikro-organism. Õllepärm sisaldab rohkesti valke (nende seas peamised aminohapped), vitamiine (peamiselt B grupi vitamiine) ja mineraale - tegemist on väärtusliku toitainete sisaldusega. Lisaks sellele on see vitamiinipomm väga kasulik juustele.

 

 

 

 

 

Õllepärm muudab juuksed ilusaks ja soodustab juuksekasvu. Tänu oma toitainete sisaldusele, stimuleerib õllepärm keratiini sünteesi, tegemist on valguga, millest meie juuksed koosnevad 95 protsendi ulatuses. Seega soodustab õllepärm juuste kasvu, tagade juustele vajalikud toitained ja parandades juuste kvaliteeti seespidiselt. 

Samuti soodustab õllepärm juuste loomulikku sära ning paindlikkust, muutes juuksed säravaks ja tugevaks. Õllepärm tagab juustele vajalikke aminohappeid, B8 vitamiini ning biotiini, mida tuntakse ka juustevitamiini nime all. Lisaks sellele kaitseb ta juukseid väliste  tegurite eest (saaste, kuumtöötlemine) ning taastab ja tugevdab juuksekiudu. 

Õllepärmi müüakse tablettide ja kapslitena. Paremate tulemuste saamiseks on soovitatav teha 3 kuulisi kuure 2 korda aastas, võttes pärmitablette hommikul, lõunal ja õhtul. Mis puutub juuksemaski tegemisele õllepärmiga, siis selle tõhusus pole veel tõestust leidnud. Aga proovida võib ikka!

Kommentaare ei ole