{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipid, mis aitavad sukkpükse säästa, et nad kauem vastu peaksid

Foto : ...

Foto : unsplash / Alex Shaw

 

 

Sukkpüksid on kahtlemate meie garderoobi kõige vähem vastupidavamad riideesemed, mida peab teinekord uuendama iga kolme nädala tagant. Sukkpükstele võib väiksemagi asi saatuslikuks saada - kingakannad, karedad pingid, vale liigutus ja ongi kõik! 

 

Mida sa ära teha saad, kui avastad, et sukkpüksid on katki ja pealegi just need, mis sulle kõige rohkem meeldivad?  

  • Võta küünelakk appi ja kanna läbipaistvat küünelakki katkisele kohale. See toimib ka tugeva liimiga. 
  • Hõõru kuiva seebiga sukkpükste katkist kohta. Vähemalt ei jookse silmad edasi nii.
  • Pihusta juukselakki peale. See takistab samuti sukasilmadel edasi joosta.
 
 
 
 
 
 
  • Kasuta munavalget. See sobib ainult looduslikust kiust sukkpükstele. Määri munavalget katkise koha äärtele, seejärel pane sama värvi riidetükk augu peale ja triigi. Kuum õhk kleebib sukasilmad kokku. 
  • Võta niit ja nõel. Ja kingi uus elu oma sukkpükstele. 

 

Mida aga teha, et sukkpüksid kauem vastu peaksid ja katki ei läheks? 

Pese sukkpüksi käsitsi. See on kõige tähtsam, kui sa tahad, et nad katki ei läheks ja kaua vastu peaksid. Hoia ja hoolitse oma sukkade eest. Kui sa tõesti ei viitsi, siis osta vähemalt õrna pesu jaoks mõeldud pesemiskott ja kasuta ainult spetsiaalselt õrna pesu jaoks mõeldud programmi. 

Pihusta juukselakki sukkpükstele peale igat pesu. Nii muudad sa sukad tugevamaks ja väldid sukkade katki tegemist. Lase kindlasti sukkadel kuivada enne jalga tõmbamist. 

 

 

 

 

Lõika küüned lühikeseks. Väldi liiga pikki küüsi, mis võivad su sukkpükstele saatuslikuks saada. Samuti ole ettevaatlik sõrmustega, mis võivad samuti sukasilmad jooksma panna. Ja muidugi, väldi sukkpükste katsumist päeva jooksul. 

Hoia sukkpüksi külmas. Nii imelik, kui see ka ei tundu aga nii see on: pannes uued sukkpüksid sügavkülma, muudad sa sukasilmad tugevamaks ja vastupidavamaks. Selle jaoks niisuta sukapükse ja pane nad 24 tunniks sügavkülma - lihtne ja tõhus nipp. Enne kandmist lase sukkadel üles sulada ikka :)

Ole kingadega ettevaatlik. Sest mõned kingad kohe teevad auke sukakandadesse. Või siis lukuga saapad! Ja kontsad, mis jalgu ristates võivad sukkpüksid katki teha.


Kommentaare ei ole