{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 22 - 24. märts

  Foto : unsplash / Aaron Burden      Jäär Sel...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 

 Jäär

Sellel nädalal keskendud sa ainult oma elukaaslasele (või võimalikule tulevasele elukaaslasele). Õhus on romantikat ja armastust. Miks ma mitte, sa polegi mänginud Don Juani juba kes teab mis ajast. Mis puutub töö- ja rahaasjadesse, siis kõik läheb oodatust paremini: 24. märtsi paiku võid oodata ootamatut sissetulekut

 Nõuanne: Hoolitse enda eest nii nagu sa hoolitsed teiste eest.


Sõnn

Ära lase stressi oma ellu! 22. märtsil võid sa ärrituda täiesti tühise asja pärast ja hiljem end selle tõttu halvasti tunda. Ja sellepärast kõik su pingutused, mida sa viimasel ajal oled teinud, võivad liiva joosta. Lihtsalt sellepärast, et sa oled nii kangekaelne! Sa pead olema kannatlikul, isegi, kui su plaanid ei edene nii ruttu nagu sa oleksid tahtnud. Töö juures on sind ootamas head uudised, mis parandavad õnneks su tuju. 

Nõuanne : Mõtle enne ja alles siis tegutse.


Kaksikud

Sul on palju tahtejõudu, kindlad ja selged eesmärgid. Sa oled enesekindel ja seda on näha. Sind imetletakse ja toetatakse nii töö juures, kui eraelus. Praegu on kõige õigem hetk uute projektidega alustamiseks. Kui mingi hea võimalus peaks tekkima - siis kasuta seda ära. Isegi, kui tundub nagu ei viiks see kuhugi, võib-olla annab see sulle võimaluse luua uusi tutvusi. 

Nõuanne : Ära kuluta liiga palju sellel nädalal

 

Vähk

Merkuur aitab sul avada oma meelt ja intellekti... Ja lisaks oma südant. Tee suhtlemisest sellel nädalal prioriteet, eriti töökaaslaste ja lähedastega. Armastuses liiguvad asjad edasi aeglaselt aga kindlalt (võib-olla mitte nii ruttu nagu sina seda sooviksid aga see pole nii tähtis). Hoia pilk oma rahaasjade peal, sest 24. märtsil pead sa ühe suure ostu sooritama. 

Nõuanne : Sul on tõesti kõik olemas, et sellel nädalal kõik hästi läheks.

 

 

 

 

 

Lõvi

Sa oled võimeline terve nädala muretsema teiste pärast ehkki sa peaksid (päriselt) keskenduma omaenda elule. Miks? Sest sind on ootamas väga head uudised. Sul on kõik olemas, et haarata kinni headest võimalustest, mis võib-olla juba homme su teele tekivad. Eriti, kui see hõlmab rahaasju. Mõni sõber pakub sulle välja mõne hea tehingu? Pank helistab ja teeb kasuliku ettepaneku? Võta kõik head võimalused vastu 

Nõuanne : Sinus elus on algamas uus ajajärk

 

Neitsi

Sa ei tunne ise ka ennast sellel nädalal ära! Läbisaamine teistega on pingeline, täis stressi -  sa oled sama külm, kui  jäämägi. Katsu olla rohkem omaette ja ära solvu kohe, kui keegi midagi sulle ütleb (tegelikult ei ütlegi keegi midagi sinu kohta, ainult sina ise saad valesti aru). Õnneks töö juures ületad sa kõik ootused ja sind imetletakse. 

Nõuanne : Alustatud töö tuleb lõpule viia


Kaalud

Mõned probleemid võivad töö juures tekkida, sest sul on pea tihti pilvedes. Mõned töökaaslased kasutavad võib-olla juhust ja lõikavad sinu pealt kasu. Kuidas ka ei ole, sinu enesekindlust ei saa keegi kõigutada ja see on sinu kõige suurem tugevus.

Nõuanne: Ole tugev konkurent ja rivaal

 

Skorpion

Sind on ootamas imelik nädal. Ette võib tulla lahkhelisid ja erimeelsusi teistega (peamiselt töökaaslastega). Võib-olla saad sa töökohustusi juurde. Kui see sulle ei meeldi, siis räägi sellest ent ära unusta diplomaatiliseks jääda. Isegi, kui see pole sinu moodi.

Nõuanne: Vali hästi oma sõnu!

 

 

 

 

 

 

Ambur

Lõpuks ometi! Kõik läheb hästi ja see teeb sulle rõõmu. Viimased kuus kuud ei olnud kerged, nüüd aga võid sa tänada õnneplaneet Jupiteri. Töö juures on armastust õhus (võib-olla oled sa mõnele töökaaslasele silma jäänud? ) ja see teeb su tuju heaks. 

Nõuanne: Unista suurelt!

 

 Kaljukits

Mis puutub väikestesse probleemidesse, siis oled sa tark ja ei lase sellel oma elu ära rikkuda. Sa oskad näha kaugemale. Mis puutub rahasse, siis ei tea sa ise ka, kas parem on säästa või kulutada? 

Nõuanne : Mitte keegi ei saa sinu eest otsustada


Veevalaja

Suured muutused on sind ees ootamas, eriti südameasjades. Sa oled valmis vaeva nägema selleks, et oma elukaaslasele meele järgi olla. Sa otsid harmooniat, ei taha enam mõttetuid vaidluseid. Sind on ees ootamas ilus ja õnnelik nädal sellega, keda sa armastad.

Nõuanne: Ära ole nii närviline töö juures


Kalad

Sa kuulad oma südame, mitte oma mõistuse häält. Ja heidad lähedastele kõiki vigu ette ning teed neile etteheiteid. See väsitab kõiki, sinust endast alates. 

Nõuanne: Õpi paremini kuulama.




Kommentaare ei ole