{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 15 - 21. märts 2021

Foto : unsplash / Johannes Plenio     Jäära nädalah...

Foto : unsplash / Johannes Plenio

 

 

Jäära nädalahoroskoop 

Selle nädalal ei jäta sa kedagi ükskõikseks: ei oma panka, elukaaslast ega ülemust. Sinu ettepanekuid ja ideid saadab edu. Ja loomulikult on just praegu kõige sobivam aeg selleks, et rääkida oma tulevikuplaanidest ja -ootustest. Sa võid sel nädalal saada väga häid ja huvitavaid pakkumisi!!! 


Sõnni nädalahoroskoop

Lõpuks ometi saad sa rahulikumalt hingata. Peale seda pikka perioodi täis musti mõtteid, masendust ja kurbust, võtad sa ohjad oma kätte taas ja hakkad ise oma elu juhtima. Sa hakkad asju selgemalt nägema ja näed ka vigu, mis sa ise oled teinud. Isegi, kui see sind ei rõõmusta, siis pead sa leppima sellega, mis on juhtunud ja mida muuta ei saa.


Kaksikute nädalahoroskoop

Sul on praegu selline periood elus, mis ei ole ei hea ega halb. Võib-olla tegeled sa mingi tüütu projektiga hetkel, mis su meelerahu häirib. Kui sa peaksidki selle tõttu ärrituma või tunned soovi alla anda, siis tuleta parem meelde põhjuseid, miks sa üldse alustasid, see aitab sul vastu pidada. Nõuanne: kui su eks ilmub sellel nädalal silmapiirile, siis ütle talle lihtsalt: EI.


Vähi nädalahoroskoop

Sellel nädalal katsud sa söömise abil stressi maandada. Viimase aja sündmused on tekitanud sinus tõsist masendust ja sul on tekkinud tõeline õhupuudus. Nüüd lubad sa endale vähemalt kodus elu nautida. Nädal ise tuleb aga palju ilusam, kui paljud eelmised. 

 

 

 

 

 


Lõvi nädalahoroskoop

Viimasel ajal oled sa tundnud end segaduses, sest sa ei ela sellist elu, millest sa alati unistanud oled. Sellel nädalal aga kaob kurbus koos mustade mõtetega ja sa naudid elu, nii palju, kui see hetkel on võimalik. Sa tahad oma unistusi ellu viia hoolimata kõigest. 

 

Neitsi nädalahoroskoop

Sellel nädalal särab õnnetäht sinu taevas ja eriti heldelt paistab ta su pangakonto peale. Üks ootamatu suurem rahaline sissetulek võib sind sellel nädalal üllatada ning teha rõõmu nii sulle, kui su lähedastele kolmapäeva -neljapäeva paiku. Töö juures oled sa kaotamas oma enesekindlust aga ära oota teiste julgustusi ega kiitusi selleks, et olla parim.


Kaalude nädalahoroskoop

Sellel nädalal huvitud sa kõige rohkem armastusest. Sulle meeldib see vaikne rahulolu, mida armastus sulle tagab, meeldib ka teiste inimese hoolitsus. See rahustab ja võtab pingeid ära. Eriti tööalaseid pingeid. Sest hetkel võib töö juures üsna ärev aeg olla ja töökaaslaste kriitika ei aita su enesetunnet parandada. 


Skorpioni nädalahoroskoop

Sinu sisetunne ei petnud sind, õieti tegid, et iseennast kuulasid. Sellel nädalal saad sa lõpuks lõigata oma töö vilju. Töö juures hinnatakse ja väärtustatakse sind ja see on üsna rõõmustav. Sul on ainult üks mure: sa vajad rohkem raha, rohkem kohustusi ning kohe. Küsi ametikõrgendust niipea, kui võimalik.

 

 

 

 

 


Amburi nädalahoroskoop

Sellel nädalal oled sa väga emotsionaalne. Ja tundlik. Nagu mõni teismeline, kes leiab, et elu on ebaõiglane. Probleem seisneb selles, et sa ei oska või ei taha leida lahendust asja üle järele mõteldes, sa tahad tegutseda kiiresti ja tormakalt. Mõned inimesed võivad pidada sinu käitumist kadeduseks. See ärritab sind ja sa võid üsna tuliselt vastata. 


Kaljukitse nädalahoroskoop

Selle nädalal tunned sa rahutust, sest ei saa elada oma äranägemist järgi. Sa igatsed vabaduse ja töö järgi ent võimalused on praegu piiratud. Aga ära muretse, just sellel nädalal saad sa paar väga head ideed, mida on just kõige õigem aeg rakendama hakata ning mis tõotavad tulevikus suurt kasu sulle tuua. 


Veevalaja nädalahoroskoop

Kõik otsused, mis sa sellel nädalal vastu võtad, toovad sulle tulevikus kasu. Kuu mõju sinu märgile muudab sind tavalisest emotsionaalsemaks ja see on sinu puhul üllatav, sest üldiselt hoiad sa oma tundeid endale. Hea energia, mis sind saadab, paneb sind inimestega rohkem rääkima ja oma südant avama. Katsu jääda seejuures diplomaatiliseks. 


Kalade nädalahoroskoop

Sa oled loobunud natuke ühiskondlikust elust ent nüüd hakkab kõik muutuma. Sa kohtud uute inimestega, kes võivad sulle tulevikus kasulikud olla ning õpid taas teisi usaldama. Tähed on sinuga ja sa ei tunne end üksi. Sinu plaanid ja soovid võivad täituda juba sellel nädalal.



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole