{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis naistele meeste juures eemaletõukavalt mõjub?

...

Foto : unsplash / Ospan Ali

 

 

 Millised asjad meeste juures naistele üldse ei meeldi? 


  • Ebameeldivad lõhnad, higihais jne.
See ei ole nüüd küll mingi vabandus, et ei jõudnud duši all käia või sai deodorant just otsa. Hambaid pole ka tükk aega pesnud.... Ei, kallid mehed, tänapäeva naistele ei lähe peale ürgsete meeste lõhnad, kes jahilt koju tulid, metssiga üle õla visatud. Eriti, kui sa pead töötame sellise isendiga kontoris, kus kõik praktiliselt istuvad üksteise seljas päev otsa ja aknaid lahti teha ei saa... Samuti mõjub eemaletõukavalt halb hingeõhk.

  • Peeretav, röhitsev ja nina nokkiv mees
No mis seal siis ikka nii imelikku on, eks ole ju?!? Täiesti normaalne asi. Sai liiga palju söödud ja õlut joodud! Anname andeks sellele vaesele mehele, kes ei suuda end tagasi hoida. Ainult, et mõnikord kordub selline asi päevast päeva ja seda võetakse üha normaalsemalt nagu oleks see kõige tavalisem asi. 
 
  • Õllekõht
Tänapäeval pööravad paljud inimesed tervisele palju tähelepanu ja vaatavad hoolega, mida nad söövad ning kui palju nad liiguvad. Õllekõhukesega mehed aga jätavad mulje nagu oleks söök ja teleka vaatamine nende elus kõige tähtsamal kohal.  







  • Keskealine mees, kes kannab teismelistele mõeldud riideid
Liibuvad või liiga lohvakad teksad, kapuutsiga pusa... Võiks arvata, et ta kuulab ikka Eminem'i ja elab enamiku oma elust ekraani taga videomänge mängides.


  • Mees, kes hoolitseb liiga palju enda eest

Ja kees veedab terve tunni hommikul vannitoas end kreemitades ja raseerides... 

 

  • Mees, kes peab end seksijumalaks voodis

Mees, kes räägib ja käitub nagu oleks tema kõige parem ja nagu teaks ta kõike. Räägib ka oma endistest naistest, kes kõik olid temaga väga rahul. Ja kelle kõik laused algavad:  Ma tean küll, et sulle meeldib see!!!"


  • Mees, kes paneb autos muusika põhja lastes aknaid alla
Tümpsutajad ei meeldi naistele, tihti on nad oma auto ka veel ise üles putitanud, et ikka oleks, mida vaadata.

  • Mees, kes võõraid naisi vahib ja kommenteerib
Selline mees ei saa muidu, ta lihtsalt peab igale naisele järgi vaatama. Isegi, kui see mees on koos mõne teise naisega, ta vaatab ikka teisi naisi. Ja kõige hullem, ta isegi kommenteerib neid naisi.
 
 
 
 
 
 
 

  • Purjus mees
Mehed ilmselt ei näe kõrvalt, millised nad välja näevad purjus peaga. Naiste kohta kehtib see ka. Aga pole hullemat vaatepilti, kui mees, kes arvab, et ta võib kõike teha ja on kõige seksikam peale seda, kui ta on pudeli üksi ära joonud. Ja milline naine tahab sellise mehe kõrval pärast magada? 

  • Liiga kleepuv mees
Ta tahab kogu aeg sinuga olla. Tuleks vetsu ka järgi, kui saaks. Ta on juba organiseerinud midagi kõikideks nädalavahetusteks... Ta armub nii ruttu ja kiiresti, et sa midagi aru ei saa. 

  • Ülbe ja ennasttäis mees
Ta räägib halvasti ettekandjaga. Käitub inimestega üleolevalt. Ütleb su emale otse, et talle ei maitse tema tehtud kartulisalat. Ühesõnaga teeb sulle häbi.

  • Mees, kes ei oska kuulata
Sellisele mehele sa võid mitu korda korrata asju, ta ei taha või ei ole võimeline sind kuulama. Ta teeb nagu kuulaks aga tema pilgust on näha, et ta juba oma mõtetega on kusagil mujal... 

  • Mees, kellel puudub huumorimeel
Selline mees on kas liiga intellektuaalne või ei oska ta naerda. Pikemas perspektiivis on see kurnav ja väsitav. Ja igav. Kõik tahaksid natuke rõõmu oma ellu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Mees, kes räägib ainult oma tööst
Ta on ärimees nagu tema sõbrad. Ta elab rahast, sööb raha, magab rahaga. Õhtusöögid sõpradega on nagu kaubalaadad, kus on vaja sõnaraamatut selleks, et aimu saada, millest jutt käib. 
 
  • Mees, kes hoiab ikka ema põllepaelast kinni
Ema helistab talle igal hommikul selleks, et teda üles äratada, kutsub iga nädal sööma oma poega, emal on samuti teie kodu võtmed.... On sul selline ämm? Poeg ei suuda emast lahti lasta ja sinul pole siin sõnaõigust.
 
  • Mees, kelle jaoks sõbrad on oma naisest tähtsamad
Esmaspäeval saab ta sõpradega kokku, teisipäeval läheb ta sõpradega välja, kolmapäeval astub ta sõbra juurest läbi... Viimane kord, kui ta õhtul kodus oli, see oli vist 10. aastat tagasi, kui te abiellusite. Ja kui sa midagi julged öelda, siis tulevad ta sõbrad sulle selgeks tegema, et igas suhtes peab jätma teineteisele vabadust, kui sa tahad, et see toimiks.
 
  • Mees, kes kardab tõsist suhet
Kohe esimesel kohtumisel teeb ta selgeks, et ta ei taha end siduda kellegagi. Ehkki sa pole midagi öelnudki. Kui te olete juba pool aastat koos olnud, käite te ikka teineteisel külas paar korda nädalas aga sa ei tohi tema juurde unustada oma hambaharja ega muud isiklikku. Kui sa peaksid kohvriga kohale tulema, oleks teie suhe läbi. 

Kommentaare ei ole