{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisele 3 tähemärgile toob märtsikuu teine pool kõige rohkem õnne?

  Foto : unsplash / Cristian Escobar   Selle aasta märtsiku...

 

Foto : unsplash / Cristian Escobar

 

Selle aasta märtsikuu teine poole tõotab tulla üsna põnev ja sündmusterikas. Kalade aeg saab läbi järgmisel laupäeval, kui Päike lahkub sellest unistavast veemärgist selleks, et liikuda edasi Jäära tähemärki.

Jäär on sodiaagikalendri kõige esimene tähemärk, kellega koos algab sellel laupäeval 20. märtsil uus astroloogiline aasta. See on ka kevadise pööripäeva ehk siis kevade alguse päev ja see pole sugugi juhus! Kevade uuendav energia sarnaneb paljus Jäära aja energiale, mis toob endaga kaasa uusi ja värskendavaid tuuli kõikidesse valdkondadesse. Jäär on tulemärk, ta teeb kõike kogu oma hinge ja südamega. Jäära aeg tuleb  nagu fööniks, mis tõuseb tuhast. 

 

 

 

 


Millistele sodiaagimärkidele toob märtsikuu teine pool kõige rohkem õnne? 

Jäära tugevast energiast saavad küll kasu kõik sodiaagimärgid aga ainult 3 neist saavad erilise soosingu osaliseks. Tegemist on Kaksikute, Kalade ja muidugi Jääraga. Neil kolmel on võimalik viia oma kõige suuremad unistused ellu just sellel perioodil. 

Järgmisel pühapäeval on ka armastuseplaneet Veenus Jäära märgis, tuues kaasa palju häid üllatusi armastuse valdkonnas. 


Jäär

Peale pikki kuid täis mõtisklusi elu mõtte üle, haarad sa taas ohjad oma kätte ja hakkad oma elu ise juhtima. Sa leiadtagasi oma energia, elujõu, motivatsiooni ja tahtejõu, mis aitab sul su eesmärgid ja plaanid ellu viia juba sellel kuul. Sa tead mida sa tahad ja kuidas seda saada. Sul ei tule headest võimalustest ega vahenditest puudu. Sa oled optimistlik ja lootusrikas. Ja see pole veel kõik, Veenus jõuab sinu tähemärki pühapäeval ja toob sulle palju häid üllatusi armastuse valdkonnas. 

 

 

 

 

 


Kaksikud

Sellest hetkest, kui Marss sinu märki jõudis, on sul energiat rohkem, kui vaja. Sa oled motiveeritud ja julgem oma tahtmistes. Sa oled kogu aeg tegevuses. Alates 21. märtsist aga hakkavad tähed sind eriliselt soosima ja märtsi teisel poolel on sulle palju häid üllatusi varuks. 


Kalad

Kalade aeg saab küll läbi aga see ei tähenda nagu kaoks sinu õnn koos sellega. Tähed soosivad sind ikka veel, eriti Merkuur, mis sinu märki on jõudmas. Ta stimuleerib sind intellektuaalsel pinnal, muudab sind enesekindlamaks ja aitab sul paremini suhelda. Tänu sellele on sind ootamas head uudised ja üllatused. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole