{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märtsikuu horoskoop

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!   Märtsikuus liigub Marss Sõnni tähtkujust edasi Kaksikutesse, tuues seega head energiat kõi...

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Märtsikuus liigub Marss Sõnni tähtkujust edasi Kaksikutesse, tuues seega head energiat kõikidele õhumärkidele. 

 

Foto : unsplash / Ales Krivec

 

 

Jäära  märtsikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kuni 15. märtsini võid sa kindel olla Merkuuri ja Jupiteri toetusele. Need 2 planeeti jäävad sinu kõrvale, tagades sulle edu kõikides tööga seotud projektides. Marss tuleb samuti sinu juurde tagasi ning annab sulle vajaliku energia, et veelgi kõrgemale ja kaugemale jõuda. Lisaks sellele, alates 21. märtsist jõuab ka Veenus sinu tähemärki, kindlustades sulle head õnne armastuses. Sind on ees ootamas väga ilus kevad täis häid üllatusi.


Sõnni märtsikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn, veebruaris ei läinud kõik sinu soovide kohaselt, eriti panid sind pead murdma tööasjad. Ka märtsi alguses ei ole ette näha muutuseid selles vallas. Ole kannatlik. Alates 15. märtsist hakkab Merkuur sind soosima, tuues su ellu väga häid võimalusi ning lojaalseid sõpru. Mis puutub eraellu, siis läheb kõik hästi. Alates 21. märtsist toetab sind Veenus muutes su suhteid tugevamaks.


Kaksikute märtsikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

See kuu tuleb paljutõotav. Alates 4. märtsist lahkub Marss Sõnnist ja jõuab sinu tähemärki, kindlustades sulle vajaliku otsusekindluse ja energia. Tänu Jupiteri ja Merkuuri kaitsele suudad sa ellu viia sellel kuul suuri asju ja lõigata kasu. Alates 15. märtsist saadab Merkuur sulle mõningaid takistusi aga neist saad sa kerge vaevaga üle. Usu iseendasse ja oma võimetesse. Armastuses ootab sind kuu teisel poolel midagi ilusat.

 

 

 

 

 


Vähi märtsikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, see kuu algab sinu jaoks väga hästi, Veenus on sinuga ja seega saadab sind hea õnn armastuses. Kuni 21. märtsini on valitseb sinu elus armastuse võidukäik, vallalistel tuleb mitmeid võimalusi kohtuda selle õige inimesega. Kuu teine pool toob kaasa edu tööasjades, sest Merkuur toob su teele palju häid võimalusi. Sa oled õigel teel!


Lõvi märtsikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august)

Peale kahte väga keerulist kuud, võid sa lõpuks ometi hingata kergemalt. Kevade saabumine toob sulle kaasa palju häid uudiseid. Alates 4. märtsist tuleb Marss sinu juurde tagasi ja annab sulle vajaliku energia ning võtab ära su mured. Alates 15. märtsist ei seisa Merkuur enam sinu vastu ja see võimaldab sul lahendada kõik oma töömured.


Neitsi märtsikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

See kuu ei tule sinu jaoks just kõige kergem. Veenus seisab sinu märgi vastu, alates 15. märtsist liitub temaga ka Merkuur, tekitades pingeid sinu ja su elukaaslase vahele. Ka töö juures tuleb takistusi ette ning raskusi projektide ellu viimisel. Sa võid tunda suuremat väsimust sellel kuul.


Kaalude märtsikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

See kuu algab üsna energiliselt. Marss toetab sind ja muudab sind võitlusvalmiks, andes sulle otsusekindlust ja head tervist. Ka Merkuur ja Jupiter soosivad sind ja tagavad sulle head edu tööasjades. Ole ettevaatlik ainult armastuse asjades, sest Veenuse asetuse tõttu võib sinu ja su elukaaslase vahel pingeid tekkida.

 

 

 

 

 

 

Skorpioni märtsikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Peale üsna stressirohket perioodi, toob märts sulle kaasa häid uudiseid. Alates 4. märtsist ei seisa Marss enam sinu vastu. 15. märtsil hakkab ka Merkuur sind soosima ja toetab sind su tööasjades. Lõpuks ometi saadab sind hea õnn. Lisaks sellele alates 21. märtsist toob Veenus su ellu palju armastust.

 

Amburi märtsikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

See kuu tuleb pigem keeruline sinu jaoks. Marss ei soosi sind, Veenus ka mitte ja sa võid tunda, et sind vaevab väsimus, stress ja motivatsioonipuudus. Lisaks sellele võivad kodus tekkida pinged elukaaslasega. Aga ära muretse, alates 15. märtsist peaksid asjad võtma parema suuna.

 

Kaljukitse märtsikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sind on ees ootamas väga hea kuu, lisaks kõigele on sul Merkuuri toetus Merkuur pakub sulle sellel kuul palju häid võimalusi, eriti tööga seotud asjades . Armastuses aga läheb kõik väga hästi, sa võid kindel olla Veenuse toetusele. 

 

 

 

 

 


Veevalaja märtsikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

See kuu toob sulle väga palju häid uudiseid! Marss ei ole enam sinu vastu ja sa tunned uut energiat ning jõudu, mis aitab sul su plaane lõpule viia edukalt. Merkuur soosib sind tööasjades ja tagab sulle edu. Alates 21. märtsist naeratab sulle ka Veenus, kinkides sulle armastust.


Kalade märtsikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Palju õnne sünnipäevaks! Sind ootab ees väga ilus kuu, eriti armastuses. Veenus soosib sind, kinkides sulle armastust ja ilusaid hetki. Head uudised pole aga sellega veel lõppenud. Alates 15. märtsist hakkab ka Merkuur sind soosima, tuues su ellu palju häid võimalusi ning uudiseid, eriti tööasjades. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole