{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas vabaneda peavalust ja migreenist 2 minutiga!

  K ui te usute, et migreeni puhul ainus, mis aitab ja kui  üldse aitab on neelata 2 aspiriini, siis siin on teile üks par e m nipp...

 

Kui te usute, et migreeni puhul ainus, mis aitab ja kui  üldse aitab on neelata 2 aspiriini,
siis siin on teile üks parem nipp. Youtube's on üleval Kamil Wawryszko video "Kuidas vabaneda peavalust või migreenist kahe minutiga", millega ta sai paljude interneti kasutajate (elu)päästjaks.

Migreen on väljakannatamatu, nagu sa taoksid oma väikest varvast vastu mööblit. Ainult, et varbavalu möödub üsna ruttu, peavalu aga võib võtta pikki tunde või isegi terve päeva. Peavalu võib alguse saada igal ajal ja ükskõik millest: stress, liialdused kofeiiniga, valed prillid või kärarikas ümbrus. Ja nagu me seni oleme arvanud, et ainsaks päästjaks on külm kompresslaubale, pime ruum ja  aspiriinitablett, siis nüüd väidab Kamil Wawrzyszko, et ta leidis revolutsioonilise meetodi, kuidas vabaneda peavalust ja isegi migreenist. 




Ametilt ärikonsultant, on Kamil mentor ja mitme motiveeriva video autor, nagu: "Kuidas ärgata energiat täis? " , " Kuidas elada peale lahutust? " ent tema video " Kuidas vabaneda peavalust ja migreenist kahe minutiga?" tõi talle tõelise edu. Tema sõnade järgi piisab, kui keskenduda piisavalt kaua oma peavalule kujutledes peavalu vormi, värvi ja asetsust. See võib tunduda liiga ilus, et olla tõsi aga peale seda, kui ta video üles laadis kolm aastat tagasi, on seda vaadatud 1 144 747 korda ja internetikasutajad ei ole tänuga kitsid. Paljud väidavad, et nad on suutnud vabaneda täielikult peavalust kahe minuti jooksul, teised jälle ütlevad, et isegi, kui peavalu täiesti ei kadunud, valu vaibus natukene.


Tänu oma video edule, Kamil tegi uue video, kus ta selgitab oma meetodit. Ta selgitab, et inimestel ei ole harjumust keskenduda oma peavalule. Aga kui me seda teeme, mõistame me, et see on lihtsalt tunne meie peas. Keskendudes peavalule saab aju sõnumi, et me oleme teadlikud oma peavalust. Aju ja vaim teevad koostööd, et kaotada peavalu." selgitab ta. 



          

Kommentaare ei ole