{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige truudusetumad tähemärgid

Foto : pixabay / Tumisu      Mõned sodiaagimärgid on kuulsa...

Foto : pixabay / Tumisu

 

 

 Mõned sodiaagimärgid on kuulsad oma truudusetuse poolest. Kui kõik maamärgid (Neitsi, Sõnn ja Kaljukits) on tuntud oma lojaalsuse ja truuduse poolest, siis tule- ja õhumärkide all sündinud elavad sageli käesolevas hetkes ja ei kõhkle vaatamast kõrvale. 


Ambur

Kõige truudusetuma tähemärgi auhind läheb kõikidele Amburitele! Selgub, et armastuses on just Amburid kõige truudusetumad sodiaagimärgid. Ambur on seikleja hingelt, kes peab kalliks oma vabadust ja ei taha olla kellestki sõltuv. Ta tahab elada ja teha seda  oma ärenägemise järgi. 

Ambur põletab niiöelda  küünalt kahest otsast korraga, tegutsedes ilma mõtlemata. Tal on väga palju sõpru ja talle meeldib olla tähelepanu keskmes.

Muidugi tuleb Amburite puhul ka arvesse võtta kuu seisu, tõusumärki ja Veenuse asendit sünni ajal.

 

 

 

 


Kaksikud

Teisel kohal selles edetabelis on Kaksikud. See õhumärk käitub tihti nagu liblikas, kes tahab vaadata, kes rohi ei ole mitte rohelisem mujal. Ka sõpruses ei saa ei Kaksikutele ega Amburitele alati kindel olla, sest nad ei tunne just tihti huvi selle kohta, kuidas teistel läheb. Kui sul on mõni suur mure või vajad sa kolimise juures abi, siis parem pöördu mõne õhu - või veemärgi poole. 

 

Kalad

Kolmandal kohal truudusetute tabelis leiame me Kalade tähemärgi. Kalad on oma loomult unistavad, romantilised, nad teevad kõik, et teised end hästi tunneksid. Aga see pole veel kõik, Kaladele meeldib ka flirtida ja meeldida teistele. Ja selle tõttu ei saa ta ilma valetamiseta läbi, eriti Kalade tähtkujus sündinud mehed. Nad valetavad nii, et ei saa ise ka midagi aru. Nad sooviksid, et reaalsus oleks sama ilus, kui nende unistustes... Sellepärast loob ta ise oma reaalsuse. See on tema teine loomus. 

Ta võib petta oma kaaslast, sest usub, et on piisavalt osav ja ei jää vahele. 

 

 

 

 

 

Veevalaja ja Jäär

Teine sodiaagimärk, mis võib olla truudusetu, on Veevalaja. Ja seda juba sellel põhjusel, et Veevalajad hindavad kõrgelt sõltumatust ja vabadust ning elab üsna reeglitevaba elu. Ta ei taha elada nii nagu kõik teised ja teebki kõik, et erineda. 

Ja kõige lõpuks tuleb ära nimetada Jäär. Jäär võib minna igavusest mujale vaatama. 

Kommentaare ei ole