{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kevadine pööripäev 2021 - uus algus, uus elu

  Foto : unsplash / Aniket Bhattacharya    Trummide põrin! ...

 

Foto : unsplash / Aniket Bhattacharya

 

 Trummide põrin! Sellel laupäeval 21. märtsil algab uus astroloogiline aasta, mis tõotab tulla emotsiooniderohke. Uued tuuled viivad ära mustad mõtted ja toovad endaga kaasa lootust. 

Tere kevad! Astroloogias sümboliseerib kevadine pööripäev uut sodiaagiaastat, valguse saabumist ning vaimset ärkamist. 

Peale kolme talvekuud ja omaette olemist, algab koos kevadise pööripäevaga uus aeg, mis toob kaasa palju lootust ja uuendusi. Isegi, kui võttes arvesse praeguseid piiranguid on sellest küll raske aru saada aga nii see on.

Kolmel järgneval kuul valitseb tähtede seas vilgas tegevus ja me võime imetleda täielikku kuuvarjutust 26. mail ja päikesevarjutust 10. juunil. Mõlemad toovad ilmselt kaasa suuremaid tundepuhanguid. 

 

 

 

 


Kevadine pööripäev on astroloogias uuenduste aeg

Võtke oma šampusepudel välja, sest kevadine pööripäev on tõesti uue aasta algus. Ja see uus aasta on algamas sodiaagiringi kõige esimese märgiga: Jäära tähemärgiga. 

Kevadise pööripäeva teine nimi on kevadine võrdpäevsus ning ta sümboliseerib valgete päevade tagasitulekut: juba alates homsest on päev pikem, kui öö. 

Kevadine pööripäev on ideaalne võimalus selleks, et teha lõpp mustadele ja masendavatele mõtetele, mis su hinge koormavad juba pikemat aega ja pöörata oma pilk tuleviku poole. Kevadine pööripäev algab Jäära ajaga, ning Jäära energia paneb kõiki uute plaanide ja projektidega tegelema, unistama suurelt, kuulama oma südame soove ja tulema oma mugavusstsoonist välja. 

Kuidas ka ei ole, praegu võid sa kaaluda erinevaid muutuseid, mida sa tahaksid oma elus teha, nii psühholoogilisi, kui materiaalseid. Isegi, kui kohe praegu on natuke raske midagi ellu rakendada, siis vähemalt unistada ja tulevikku planeerida ei ole ju keegi keelanud...

 

 

 

 

 


Kuidas kevadine pööripäev sind mõjutab? 

Nädal peale seda, kui noorkuu oli Kalade märgis ja aitas kõigil oma emotsionaalsest koormast vabaneda, paneb kevadine pööripäev meid unistama paremast tulevikust.

Jäärad, Amburid ja Lõvid näevad oma tegevusvälja laienemas. Kõik on võimalik. Aga tingimusel, et sa pead piirangutest kinni.

Kaksikud, Kaalud ja Veevalajad tunnevad oma loomingulisust tõusmas. Kahju, et ei tea veel, millal muuseumid avatakse taas.

Skorpionid, Kalad ja Vähid lõpetavad unistamise ja ütlevad välja selle, mida nad päriselt mõtlevad ja tahavad. 

Sõnnid, Neitsid ja Kaljukitsed hakkavad rohkem väärtustama suhteid oma lähedastega. Sest üksi lähed sa küll ruttu edasi aga mitmekesi koos jõuad kaugemale. Aga ärge unustage suhelda pigem eemalt praegusel perioodil. 



Kommentaare ei ole