{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kallid naised: mehed tahavad teid hea meelega ära kuulata aga mitte üle 6 minuti

  Paljud paarid on seisnud vastamisi varem või hiljem sama probleemiga, milleks on omavaheline suhtlemine. Ja probleem...

 

Paljud paarid on seisnud vastamisi varem või hiljem sama probleemiga, milleks on omavaheline suhtlemine.




Ja probleem saab alguse tavaliselt sellest, et mehe arvates räägib naine palju. Kas on nii?

Aga kust tegelikult probleem alguse sai? 

Suhte alguses oli mees ise see, kes rääkis sageli rohkem. Kindlasti tahtis ta sellega naist panna ennast hästi tundma ja eriti sellepärast, et mees ise oli see, kes tegi esimese sammu naise poole.

Mida rohkem aeg edasi aga läheb, seda kidakeelsemaks muutub mees. Ja põhjus sellele jääb selgusetuks ka tänasel päeval. Võib muidugi olla, et naisel on tavaks mõista anda, et ta teab absoluutselt kõike kõigest. Ja selletõttu mees eelistab pigem vait olla ja vältida seega pingelist õhkkonda.

Ent kuidas ka ei ole, ühe Suurbritannias läbi viidud uuringu järgi selgub, et mehed ei suuda kuulata naisi rohkem, kui paar minutit. Täpsemalt siis 6-minutit on mees suuteline tähelepanelikult oma naist kuulama. Aga see on ka maksimaalne aeg. Sealt edasi ei suuda mees enam meenutada hiljem, millest naine talle rääkis.
 
 
 
 
 


Kõik mehed kinnitavad üldiselt üksmeelselt, et naised räägivad liiga palju.

Aga tegelik probleem ei seisne selles, kui palju naine räägib. Tegelik probleem on hoopis selles, millest naine räägib. Sageli võib naine veerand tundi rääkida oma mehele mingit lugu ilma, et mees tunneks ainustki selle loo osalist. Sellepärast mees kuulab naist viisakalt paar minutit aga sellest momendist, kui naise jutt läheb üle tema sõbrannadele või kunagistele naabritele, keda mees ei tunne, siis kaotab mees huvi ja jutujärje.

Ja sellepärast heidabki naine mehele ette, et too teda ei kuula. Mees aga leiab, et see, mis naisel öelda on, pole piisavalt oluline info. Et nagunii tuleb jutt naabrimehe lellepojast ja vanadest sõbrannadest.

Aga ka tõsise kõneluse ajal on mees võimetu oma naist kuulama. Ja võib põhjuseks jälle olla see, et ta leiab, et naisel nagunii midagi tarka öelda ei ole ja ta usub, et naine räägib liiga palju, sest see on tal loomuses.
 
 
 
 
 
 


Või siis ei suuda mees keskenduda piisavalt, sest oma peas tegeleb ta mõne muu probleemiga. 

Kõige üllatavam on muidugi see asjaolu, et koos sõpradega olles ei teki mehel keskendumis- ega mäluhäireid. Seega võib väita, et mees on võimeline keskenduma aga ainult siis, kui teema teda huvitab.

Ja nendeks teemadeks, mis teda huvitavad, on näiteks jalgpall, seks või autod.

Seega nipp naistele: kui te lähete meestega rääkima, siis ärge rääkige palju ja kindlasti ärge tehke seda jalgpallimatsi ajal ja kontrollige, et tal pole telefoni hetkel käes.

Siis vähemalt suudate te ta tähelepanu mõneks minutikski võita, et rahulikult rääkida.

Kommentaare ei ole