{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Pilt : freepik    Armastus Paaridele : P...

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Päikese seisund soosib sind ja sinu paarissuhtes läheb kõik suurepäraselt. Te olete õnnelikud! Su kaaslane pöörab sulle tähelepanu ja ei jäta sind ükskõikseks. Kui mõni probleem peakski tekkima, leiate te sellele kiire lahenduse.

Vallalistele : Tänu võluva Veenuse asetusele, saab sinust tõeline südameteröövel järgmisel nädalal. Ja sa püüad kellegi oma võrku. Ole sellegipoolest ettevaatlik. Sest sa võid ise liiga palju oma mängu sisse elada ja võtta seda, kui süütut nalja. Ära anna lubadusi, millest sa nagunii kinni ei pea.

 

Töö

Planeetide seis peaks aitama sul töö juures häid tulemusi saavutada: võib-olla tekib silmapiirile ametiposti kõrgendus või siis võivad mõned teist saada palgatõusu.

 

 

 

 

 

Tervis

Jupiter ja Veenus mõjutavad sinu tervise sektorit. Võib-olla on see märgiks, et sa pead hakkama oma kehakaalule rohkem tähelepanu pöörama, kui sul on ülekilosid või kui sa armastad liiga palju rasvast ja magusat süüa. Katsu süüa lahjemat ja kergemat toitu, eelista kala ja aedvilju ning joo palju vett

 

Raha

Tähtede asetust arvesse võttes on aeg mõtelda rohkem säästmise, kui kulutamise peale. 

 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole