{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära märtsikuu horoskoop

    Sinu märtsikuu Marss on Kaksikutes ja sa tunned pingelangust, mis viimasel ajal sind maha pole jätnud. Lisaks...

 

 

Sinu märtsikuu

Marss on Kaksikutes ja sa tunned pingelangust, mis viimasel ajal sind maha pole jätnud. Lisaks sellele katsuvad Saturn ja Jupiter sinu impulsiivsust alandada. Sa oled seega pigem leplikult häälestatud ja ei ründa kohe esimese hooga. Mis puutub südameasjadesse, siis Veenus ei soosi sind praegu ja 13. märtsi paiku noorkuu ajal võid sa suure pettumuse osaks saada.

 

Armastus

Nagu öeldud, ei vaata Veenus praegu sinu poole. Sa tunned end üksikuna, sul võib olla tunne, et keegi ei mõista sind. 21. märtsi paiku võib õhkkond eriti pingeliseks minna. Ja siis, 22. märtsist tuleb Veenus taas sinu juurde tagasi ning toob endaga kaasa Päikese. See muudab kõik. Kõik läheb jälle hästi ja sa hakkad suurelt unistama. Uued väljavaated tekivad ja uued projektid näevad päevavalgust. 

 

Töö

Tänu Marsi ja Saturni abile oled sa palju sihikindlam, kui tavaliselt. Sa näitad välja arukust, ei torma enam pea ees, ilma mõtlemata oma tegude tagajärgedele. Sa organiseerid oma elu paremini, puhkad ja suudad huumori abil alati kõik pinged peletada. Sa oled nagu hea vein - lähed ajaga ainult paremaks. Jupiter annab sulle enesekindlust ja sa õpid hindama meeskonnatöö väärtust.

 

 

 

 

 

 

Raha

Merkuur muudab sind leidlikuks. Sul on nina heade tehingute peale, mida sa maha magada ei taha. Saturni ja Uraani liit aga hoiatab sind mitte liigseid kulutusi tegema, mida sa hiljem kahetseda võid. Kõige uuema nutiseadme omandamine võib su pangaarvele halvasti mõjuda. 


Olulisemad kuupäevad:

 

1 - 7. märtsi nädal

5. märtsil sa puhkad ja ei muretse mitte millegi muu pärast.


8 - 14. märts 

11. märtsil hakkab üks projekt konkreetsemat kuju võtma


15 - 21. märts

20. märtsil kasvab sinu tutvusringkond sinu suurimaks rõõmuks


22 - 31. märts

26. märtsil on õhus palju romantikat


Kommentaare ei ole