{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest - vali üks kujund ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

  V aata pildil olevaid viite motiivi ja vali see, mis sulle kõige rohkem silma jääb. See pealtnäha täiesti juhuslik valik on tegelik...

 

Vaata pildil olevaid viite motiivi ja vali see, mis sulle kõige rohkem silma jääb. See pealtnäha täiesti juhuslik valik on tegelikult mõjutatud sinu alateadvuse poolt ja seega annab väärtuslikku infot sinu isiku kohta.




1.

Sinu jaoks on kõige tähtsam leida sisemine rahu ja tasakaal. Sellepärast oled sa oma elus kõrvale lükanud palju inimesi, kes on su hingerahu seganud ja keeldunud tegemast asju, mis ei ole kooskõlas sinu põhimõtetega. Sa ümbritsed end inimestega, kes jagavad sinu maailmanägemust ja kes otsivad nagu sina, harmooniat oma elus. Sa tahad olla õnnelik ja sulle meeldib, kui ka teised sinu ümber õnnelikud on. Sa oled kaastundlik, seda ei saa salata. Sa mõistad teisi inimesi, sa mõistad nende tundeid juba enne, kui nad on rääkima hakanud. Kogu selle headuse pärast võiks arvata, et sa oled nõrk inimene aga tegelikult on vastupidi - sa oled tugev, usaldusväärne ja väge otsusekindel. Sinu tuttavad võivad seda kinnitada.






2. 

Paari sõnaga kokku võttes tuleks öelda, et sa oled perfektsionist. Sa töötad palju ja annad endast parima, et oma kohuseid täita. Sa tunned pettumust, kui sa näed inimesi, kes ei taha tööd teha, kellel puuduvad tulevikuplaanid ja kes elavad lihtsalt niisama päevast päeva. Sa oled intelligentne ja oma alal spetsialist. Sulle meeldib lähedaste seltskond aga sa vajad palju aega, et olla omaette ja oma mõtetes selgust luua. Sa oled tõsise ellusuhtumisega ja sind on süüdistatud tihti südame kõvaduses. Hea oleks, kui sa õpiksid näitama oma lähedaste, et sa neist tõesti hoolid.

3. 

Sa oled üksik hunt, kes käib püstise peaga ja uhkelt mööda oma rada. Sa ei otsi teiste haletsust ega tänu. Sul on olemas kõik head omadused, et olla liider ja teiste juht. Sa oled spetsialist paljudel aladel ja oled äratanud lugupidamist teistes. Sul on omad unistused, mille poole sa püüdled hoolimata läbikukkumistest, mida sa oled kogenud. Mitte ükski väljakutse ega konkurents ei hirmuta sind, sa tunned selleks liiga hästi oma väärtust. Sa oled mõistnud, et edu saavutamiseks pead sa olema kannatlik, sihikindel ja pühenduma 100% sellele, mida sa teed. Sa tead, et iga kogemus, olgu ta halb või hea , viib sind su unistustele lähemale.







4. 

Sa oled tugeva isiksusega, loominguline ja suure kujutlusvõimega. Elu tagasilöögid ei heiduta sind sugugi, sa keskendud alati lahendustele, mis aitavad sul ruttu olukorrast välja tulla. Teiste hulgas paistad sa autoritaarsena, omavahel olles oled sa aga väga tore inimene. Sa oled intuitiivne, sul on märkimisväärne analüüsivõime ja sind pole lihtne lolliks teha. Seda enam, et sul on hea veenmisoskus, sa võid alati musta valgeks rääkida. Su arvamustel on loogiline põhi ja su väljendused on selged, see tagab sulle alati edu.

5. 

Kui sa valisid selle motiivi, siis oled sa kahtlemata kunstnik. Sul on suur kujutlusvõime, mis toidab lakkamatult su loomingulist vaimu. Sul puudub ainult natuke enesekindlust ja usku iseendasse ja oma oskustesse. Ilma selleta sa ei saa elus edasi ja jääd samale paigale peale esimest läbikukkumist. Sa näed detaile ja oled teadlik, et iga suure töö taga on pingutused ja vaev. Sa pead lihtsalt tegema esimese sammu oma suure tuleviku poole ja sellesse uskuma.

Kommentaare ei ole