{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised on sodiaagi kõige atraktiivsemad naised?

  Ilu mõiste on väga subjektiivne. Üldiselt peetakse ilusaks seda, mis meid stimuleerib ja valgustab. Mõned inimesed on külgetõ...

 

Ilu mõiste on väga subjektiivne. Üldiselt peetakse ilusaks seda, mis meid stimuleerib ja valgustab. Mõned inimesed on külgetõmbavamad kui teised mingil arusaamatul põhjusel ilma, et me mõistaksime selle põhjust. Nad on nagu magnetid, mis meid hoiavad nende magneetilises väljas. Astroloogide järgi on 5 sodiaagimärki, kes on atraktiivsemad kui teised ja kellel on teiste üle salapärane võim.



Ilu kriteeriumid varieeruvad olenevalt inimesest. Aga enamik inimesi on nõus sellega, et meeldimiseks ei piisa ainult välimisest ilust, väga oluline, kui mitte olulisem roll on ka sisemisel ilul. Et äratada kelleski huvi, tuleb olla ainulaadne.

VEEVALAJA

Veevalaja tähtkujus sündinud naised on need, kes eristavad end hallist massist kõige rohkem. Nad ei karda mõtelda ega käituda erinevalt. Neil on omad printsiibid ja väärtused, millest nad kinni peavad. Nad on loomingulised ja neil on alati uusi ideid, mida välja pakkuda. Nad võitlevad sõnavabaduse eest ja jagavad headust enese ümber, nad ei mõista kunagi kedagi hukka ja kohanevad kergelt igas olukorras. Nad on paindlikud ja mõistvad. Nad oskavad inimestega suhelda ja neil on palju häid sõpru. Veevalaja tähtkujus sündinud on enesekindlad ja iseseisvad ent samas õrnad ja naiselikud. Nad ei talu aga armukadedust ja labasust.
 
 
 
 
 


KALJUKITS

Kaljukitsed on ambitsioonikad, nad on otsustanud viia kõik oma seatud eesmärgid ellu kõikides valdkondades. Nad on vastutustundlikud ja uhked. Nad on autentsed ja ei hakka mängima kedagi teist selleks, et kellelegi meeldida. Nad on ausad ja pühenduvad kogu hingega oma ettevõtmistesse. Nad on loomulikult võluvad, nende intelligents ja lahkus muudavad nad erakordseteks. Kaljukits ei lase kõiki oma ellu. Nad teavad, kui mürgised võivad mõned inimesed olla ja hoiavad sellistest eemale. Nad otsivad püsisuhet ja harmooniat.

LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud on säravad isiksused. Nad on ilusad ja tegusad, iseenda vastu rangelt meelestatud. Nad on elujõulised ja põgenevad rutiini eest. Nad otsivad uusi kogemusi ja hindavad teiste seltskonda. Nad on head inimesed, kes äratavad sümpaatiat. Nad on alati naeratavad ja malbed, tõmmates ise seda tahtmata teiste pilke. Lõvi võib paista uhke ja ligipääsmatuna. Tal on tihti raskusi inimestega, kes tahavad olla erinevad.
 
 
 
 
 
 
 


AMBUR

Amburid on suured optimistid. Selle tähemärgi all sündinud naised on lahked ja head. Nad jagavad kõigile positiivsust ja head tuju. Neile meeldib teisi naerma ajada ja nad näevad elu hea külje pealt. Nad ei talu masendust ja liiga musta maailmavaadet. Nad igatsevad põnevat elu ja tahavad seigelda. Rutiin ei sobi neile. Aktiivne elu on see, mis muudab nad õnnelikuks. Nad on siirad ja avatud maailmavaatega. Nende mässuline hing muudab nad atraktiivseteks. Nad ei karda riskeerida ja minna ühiskonnaga vastuollu. Sageli on nad liiga spontaansed ja võivad teistele haiget teha oma sõnadega.

KAKSIKUD

Kaksikud tunnevad end teiste seas hästi. Neile meeldib lobiseda ja oma mõtteid jagada. Nad on enesekindlad ja ei pööra palju tähelepanu teiste arvamisele. Nad on ka uudishimulikud ja tahavad kõike teada saada maailmas toimuva ja teiste elu kohta. Nad on väga head suhtlejad ja kohanevad igas olukorras. Kaksikud võivad tunduda püsimatu loomusega aga seda sellel põhjusel, et neil on hästi suur teadmistejanu ja palju energiat. Kaksikud on kõik ilusad ja atraktiivsed.



Kommentaare ei ole