{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: milline on sinu ideaalne kaaslane sodiaagimärgi järgi?

Foto : unsplash / Alex Iby      Kas Kaksikutel on rohkem üh...

Foto : unsplash / Alex Iby

 

 

 Kas Kaksikutel on rohkem ühist Veevalajate või Amburitega? Kas Lõvil ja Kaladel on ühiseid jooni? Mõned sodiaagimärgid on loodud kokku, sest neil on palju sarnasusi või täiendavad nad teineteist.

Kõigepealt peab arvesse võtma, et igal sodiaagimärgil on oma element: Tuli (Jäär, Lõvi, Ambur), Õhk (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja), Maa ( Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ja Vesi ( Vähk, Skorpion, Kalad). 

See element viitab inimese isiksusele, tema vajadustele ja soovidele. 

 

 

 

 

 


Maamärgid Veemärkidega

Inimesed, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või Kaljukitse tähtkujus (Maamärgi all), sobivad eriti hästi nendega, kes on sündinud Vähi, Skorpioni ja Kalade tähtkujus (Veemärgi all). Ja seda juba sellel põhjusel, et vesi kastab maad. 

Veemärgid on emotsionaalsemad ja tundlikumad, nende heasoovlik iseloom ning unistav loomus aitab Maamärkidel oma projekte ja plaane ellu viia ning natuke 'põgeneda' igapäevasest reaalsusest. Maamärgid sümboliseerivad turvalisust, mugavust ja rahu ning võimaldavad seega Veemärkidel tulla tagasi reaalsusesse ja vähem unistada.

Nende omavaheline energia sobib hästi üldiselt. 


Õhumärgid Tulemärkidega

Tavaliselt sobivad Õhumärgid Tulemärkidega, sest õhk kohendab tuld. Kaksikutele, Kaaludele ja Veevalajale meeldib suhtlemine, vabadus ja mõttevahetused. Jäär, Lõvi ja Ambur aga vajavad tegevust ja liikumist. 

Nii Õhu- kui Tulemärkidele meeldib palju liikuda, nad vajavad vaheldust ja ei talu rutiini. Nad sobivad omavahel ka intellektuaalses plaanis ja voodis. 

Neil on sama energia ja nad tunnevad teineteist hästi. 

 

 

 

 


Aga sama märgi elemendid omavahel? 

Üldiselt on nii, et kui Tulemärk kohtub teise Tulemärgiga (mõne Jäära, Lõvi või Amburiga), siis on nende vahel kirge, armastust esimest silmapilgust ja sädemeid. Aga nende vahel võib tekkida võimuvõitlus, mis võib omakorda tekitada pingeid nende suhtesse.

Maamärgid aga (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits), võivad üles ehitada tugeva suhtes teise Maamärgiga. Aga nende suhtes on prioriteediks raha ja tööasjad.

Veemärgid aga (Vähk, Skorpion ja Kalad) tunnevad aga igavust ja masendust, sest nende omavahelises suhtes oleks liiga palju sentimentaalsust, emotsioone ja empaatiat. 

 Õhumärkide (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) omavaheline suhe võib ka toimida aga võib tänu tühjadele lubadustele ruttu lõppeda.

Kommentaare ei ole