{ads}

HIDE

Viimased

latest

Heade inimeste süda on täis varjatud pisaraid

Foto : unsplash / Eleanor      Heade inimeste süda on täis ...

Foto : unsplash / Eleanor

 

 

 Heade inimeste süda on täis varjatud pisaraid. Me kõik tunneme mõnda sellist inimest, kes on tõesti hea südamega. Seda inimest, kes on alati valmis teisi ära kuulama ja mitte ainult - ta tuleb ka vajadusel appi, annab nõu, toetab moraalselt ja teeb kõik, et keegi ei tunneks end üksi ega halvasti. 

Suure osa oma elust veedab ta head tehes oma lähedastele. Ta teeb seda kõike siirast headusest ega oota kunagi midagi vastu. Ta ei taha, et teda kiidetakse. Ta ei pea ennast teiste ülistuste vääriliseks ega leia, et oleks midagi suurt ära teinud. Tema jaoks on täiesti normaalne teisi aidata ja ta leiab, et kõik peaksid käituma nii nagu tema. 

Maailm vajab selliseid inimesi. Me kõik vajame. Tänu nende headusele ja südamesoojusele on maailm parem paik. 

 

 

 

 

 

Selle inimesega rääkides märkad sa, et tal on alati naeratus huulil. Tegelikult on see ainult see külg, mida ta sulle välja näitab. Sest ta varjab sinu eest pisaraid oma südames. 

Tema südames on palju valu, pisaraid ja kannatusi. Palju asju, millest ta mitte kellelegi rääkinud ei ole. Teiste sõnad ja teod on teinud talle palju haiget, sest sageli inimesed ei märkagi, millist valu võivad tekitada nende teod ja sõnad. Ta ei näita oma valu välja, küll aga kannatab oma südames. 

Ta on alati teiste jaoks tugev ja naeratav. Üksi jäädes aga tunneb ta teinekord meeleheidet, kurbust, väsimust. 

Sest hea on teisi aidata aga kõige selle all kannatab tema enda vaimne tervis. 

Kogu oma energia, kogu oma elu annab ta teiste aitamiseks ja selleks, et head teha. Aga seda vastuvõtlikum on ta teiste energia ja emotsioonide suhtes, mis talle alati oma jälje jätavad. 

 

 

 

 

 

Kahjuks leiab ta harva inimese, kellega rääkida omaenda probleemidest.

Head inimesed nutavad pisaraid, mida keegi ei näe; tunnevad valu, mida keegi ei tunne ja elavad üle asju, millest kellelgi aimu ei ole. 

Need ei ole nõrkuse ja alistumise pisarad - need on inimese pisarad, kes pühendab oma elu teiste aitamisele ja kes on tegelikult palju tugevam, kui keegi teine. 

Ole hea sellise inimese vastu, kes alati sind on aidanud. Sageli just tema vajab ise kõige rohkem tuge ja abi ehkki ta seda välja ei näita.

Kommentaare ei ole