{ads}

HIDE

Viimased

latest

Edetabel: Kõige töökamast kõige laisema tähemärgini

  1. KALJUKITS Kaljukits on kõikidest tähemärkidest kõige töökam. On siis tegemist suure võik väikese ettevõtmisega, ta ei väsi iial...

 

1. KALJUKITS

Kaljukits on kõikidest tähemärkidest kõige töökam. On siis tegemist suure võik väikese ettevõtmisega, ta ei väsi iialgi. Selle tähemärgi all sündinud inimesed on tõelised töönarkomaanid.

2. VEEVALAJA


Veevalaja on töökate edetabelis teisel kohal. Neil on suur ambitsioon ja motivatsioon. Tihti on neil palju ebareaalseid unistusi, mida on raske ellu viia aga nad teevad kõik enesest võimaliku, et neid realiseerida. Veevalaja tööd ei karda, tal on kindlad eesmärgid, mille suunas ta liigub.

3. KALAD

Kalade tähemärgi all sündinud inimesed on motiveeritud oma fantastilistest unistustest. Nad ei väsi töötamast selle nimel , et oma unistusi ellu viia. Nad ei tunne läbikukkumist ja enesehaletsust, kõik uued kogemused aitavad neil edasi liikuda.
 
 
 
 
 
 
 


4. JÄÄR

Jäär on tule märk, ta armastab rikkust ja luksust ja teeb kõik, et oma soove täita. Tihti töötavad nad üle ja sellel võivad olla halvad tagajärjed tema eraelule. Nii oma era- kui ametialases elus teeb Jäär alati kõik, et saavutada edu.

5. SÕNN

See maamärk on tuntud oma stabiilse loomuse ning sügavalt sissejuurdunud printsiipide poolest. Tal on panoraamiline pilk elule, ta annab endast kõik või üldse mitte midagi. Sõnn töötab palju aga võib tunda end halvasti, kui ei leia harmooniat ega tunne tasakaalu elus.

6. KAKSIKUD

Kaksikud armastavad tööd teha ja on üsna mitmekülgsed. Kui nad millegist huvitatud on, siis annavad nad endast parima, et eesmärki saavutada.

7. VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud inimesed ei hiilga oma tööarmastuse poolest ja on tihti oma tunnetest motiveeritud, millest lähtuvalt nad tegutsevad. Kui Vähk aga midagi korda tahab saata, võib ta näidata välja suurt indu ja pealehakkamist.
 
 
 
 
 
 
 


8. LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud inimene pole mitte ainult ambitsioonikas vaid ka inspireeritud võimust. Lõvi annab endast parima aga ainult siis, kui seda ise tahab.

9. NEITSI

Isegi, kui Neitsi on üks paremini organiseeritumatest tähemärkidest, ei armasta ta ülemäära pingutada. Ta kaotab ruttu huvi ja ei taha keskenduda ainult ühele probleemile.

10. KAALUD

Kaalud tahaksid endale lubada ilusat ja mugavat elu, ent see ei tule neile niisama kätte. See nõuab pingutusi see aga pole neile meeltmööda.

11.SKORPION

Skorpion teistele veemärkidele ei sarnane. Vastupidiselt Vähile või Kaladele on nad motiveeritud oma konkurentidest, selle asemel, et keskenduda eesmärkidele. Ja sellises miljöös, kus konkurents puudub, kaotab ta üldse kogu huvi.

12. AMBUR

Ambur armastab mugavat elu. Tema teeb nii, et töö ta elu ei koormat ja oleks osa lõbust. Ta eelistaks lotoga võita ja pärast kogu elu reisida.







Kommentaare ei ole