{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogia : Millisel päeval on sellel aastal kõige rohkem armastust õhus ?

Foto : unsplash / Fadi XD      Sellel aastal leiab ...

Foto : unsplash / Fadi XD

 

 

 Sellel aastal leiab aset suur astroloogiline sündmus!


2021. aasta märtsis leiab aset üks erakordne astroloogiline nähtus, tegemist on isegi selle aasta kõige tähtsama sündmusega, mis viib meid uude ajastusse järgnevaks seitsmeks aastaks. 

Astroloogid kutsuvad seda perioodi "Venus Star Point", tegemist on Veenuse konjunktsiooniga Päikesega. 

Selline asi leiab aset, kui Päike ja Veenus satuvad mõlemad samasse tähemärgis ja samas kraadis. Päike tõmbab endasse kogu Veenuse jõu ja võimu. Ja see annab Veenusele võimaluse särada ja oma mõju avaldada, sest Päike annab talle elujõudu. Selline sündmus leiab aset iga 10 kuni 12 kuu tagant iga kord erinevas tähemärgis. Ja iga kord, avab see uue ajastu armastuse valdkonnas aga mitte ainult - boonusena mõjutab ta ka rahalist seisu. 

 

 

 


Millisel päeval meil siis sellel aastal kõige rohkem õnne armastuses on? 

Sellel aastal leiab Venus Start Point aset Jäära tähemärgis 26. märtsil 2021. 

Kui su prioriteediks on sinu isiklikud tunded ja ootused sellel päeval, siis on see täiesti normaalne, sest Jäära on üsna enesekeskne tähemärk. Veenuse energia julgustab sind rääkima selgemini oma ootustest, unistustest ja tunnetest. 

Ükskõik, mis tähtkujust sa ka ei ole, ära ole üllatunud, kui emotsioonilained sel päeval üle pea kokku löövad ja sind haarab vastupandamatu soov tugevate tunnete järele. 

 

 

 


Kuidas seda päeva ära kasutada? 

Astroloogid peavad seda päeva kõige võimsamaks armastuse valdkonnas ja see võib vallandada terve tsunami meie eraelus, tuues kaasa lahku minemisi, leppimisi, tõotuste andmist, uusi kohtumisi, mõne eksi silmapiirile ilmumist... Kõik on sellel päeval võimalik! 

Kui sa oled juba suhtes, siis on see kõige õigem päev selleks, et rääkida oma soovidest ja ootustest praeguses suhtes. Omavaheline rääkimine ja mõttevahetus muutub kergemaks ja lihtsamaks, sa võid seda ära kasutada ka selleks, et lahendada omavahelisi probleeme. Näiteks, kui sa tunned, et teie vahel pole enam nii palju armastust ega kirge, siis 26. märts on just õige päev selleks, et teha oma suhtele uus algus. 

Kui sa oled vallaline, siis on see ideaalne periood uute kohtumiste tegemiseks. Kui sul on juba keegi silmapiiril, siis organiseeri just 26. märtsil erakordne kohtumine!

Kommentaare ei ole