{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astro : 2021. aasta Jäära aeg toob uut energiat

Foto : pixabay / geralt     Kuidas siis on nende lubadusteg...

Foto : pixabay / geralt

 

 

Kuidas siis on nende lubadustega, mis sa selle aasta alguses vastu võtsid?  Kuidas ka ei ole, tähed kingivad sulle teise võimaluse otsast peale alata ja seda 21. märtsil. Jäära aeg algab kohe peale kevadist pööripäeva ning koos sellega algab ka uus astroloogiline aasta. Järgmistel nädalatel võib juhtuda väga suuri asju!

Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk. Jäär on nagu säde, mis puhub leegi põlema. Ta annab uut energiat kõikidele sodiaagimärkidele. 

 

 

 

 

Lõppenud Kalade aeg pani meid unistama ja mõtlema oma elu üle järele, Jäära aeg aga toob meid maa peale tagasi. Ta annab meile nii palju energiat, et me suudaksime ellu viia oma suuremad unistused. Kui Päike liigub Kaladest edasi Jäära märki, seame me oma elus prioriteediks isiklikud soovid ja tahtmised ning tahame neid täita. Jäär juhatab meile õige suuna kätte. Unista suurelt ja usu, et kõik on võimalik. 

Jäär on tugev konkurent, julge ja teotahteline, ta annab meile enesekindlust ja tahab, et me julgeksime elada ja püüelda oma unistuste elu poole. Temaga koos on kõik võimalik. Sa võid tunda järgmistel nädalatel suuremat otsusekindlust, tunda, et sa oled võitmatu ja võid teha kõik, mida sa tahad! Loo oma ettevõte, õpi midagi uut, küsi palgatõusu... Kõik on praegu võimalik!


Kommentaare ei ole