{ads}

HIDE

Viimased

latest

Aprillikuu horoskoop

Foto : unsplash / Yoksel Zok        Kõiki maamärke (Sõnn, ...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 

 

 Kõiki maamärke (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits), saadab aprillis hea õnn. Ja see algab sellest hetkest, kui armastuse planeet Veenus ning suhtlemise planeet Merkuur jõuavad Sõnni märki. 


Jäära aprillikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär, isegi, kui sa oled tulemärk ja mitte maamärk, siis sinu jaoks tuleb aprillikuu lihtsalt üle ootuste hea! Päike särab just praegu sinu märgis. Lisaks sellele on Veenus sinu märgiga konjunktsioonis kuni aprillikuu keskpaigani, tuues su ellu palju armastust. Alates 4. aprillist jõuab ka Merkuur sinu märki, sind on ees ootamas kasulikud tööalased kohtumised ning palju häid tuttavaid eraelus. Ka vallalistele lubab see kuu unistusi täita. Just praegu on kõige õigem aeg tegeleda nende plaanide ja projektidega, mis on sulle kõige südamelähedasemad. Marss toetab sind kuni 23. aprillini. Unista suurelt ja  usu, kõik on võimalik sel kuul! Kevad algab sinu jaoks tõesti väga hästi. 


Sõnni aprillikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Peale natuke pingerikast aasta algust, on aprillikuu otsustanud sulle naeratada. See kuu tõotab täita ja ellu viia sinu lootused ja unistused. Alates 14. aprillist lahkub Veenus Jäära märgist ja jõuab sinu märki, hakates tegutsema sinu heaks. Õhus on armastust. Kõik need, kes on juba suhtes: muutke oma suhet tugevamaks, tehke järgmine samm... Vallalisi aga ootab ilus kohtumine. 

19. aprillil jõuab suhtlemiseplaneet Merkuur sinu märki ja aitab sul edu saavutada tööalasel pinnal. See on õige aeg, et võtta käsile uued projektid, sest Merkuur toetab sind ja aitab. Lõpuks ometi võid sa vabamalt hingata.


Kaksikute aprillikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Isegi, kui sa oled õhumärk ja mitte maamärk, tuleb aprill ikkagi sinu jaoks suurepärane. 4. aprillil on Merkuur lõpuks ometi tagasi, et sinu kasuks töötada ja tuua sulle head õnne tööalasel pinnal. Merkuuri toetus ja Jupiteri hea energia toovad sulle sellel kuul kaasa edu ning õnne töö juures ja rahaasjades. Mis puutub armastusse, siis kuni aprilli keskpaigani võid sa kindel olla Veenuse soosingule, kes aitab sul suhteid tugevamaks muuta. Marss aga annab sulle energiat ja elujõudu.

 

Vähi aprillikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, sellel kuul on tuleb nii häid, kui halbu päevi. Kuni aprilli kespaigani on sinu suhted üsna pingelised. Kuni 14. aprillini võib kodus valitseda stressirohke õhkkond, seega leia aega iseendale, et piisavalt puhata. 

Aprilli teine pool aga toob kaasa ametialast edu. Alusta uute plaanidega pigem aprilli lõpus, sest kuu algus ei ole sinu jaoks eriti soodne. Alates 19. aprillist on Merkuur tagasi sinu märgis ja hakkab sind toetama.

 

 

 

 

 

 

Lõvi aprillikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, sinu jaoks tõotab kuu algus tulla pigem väga hea. Armastuseplaneet Veenus on sinuga kuni 14. aprillini, peale seda võib su suhtes ette tulla pingeid ja arusaamatusi. 4 - 19. aprilli vahel toetab Merkuur sind ja toob sulle häid võimalusi töö juures. Sa muutud enesekindlamaks ja leiad, et elu on ilus. Ettevaatust sellegipoolest, ära üle pinguta, sest Jupiter on sinu märgiga opositsioonis ja võib su teele tuua mõningaid takistusi. 

 

Neitsi aprillikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Merkuur on küll kuu alguses sinu märgiga opositsioonis aga ära heida meelt, sest sa oled maamärgi all sündinud ja see toob sulle sellel kuul õnne. Juba 4. aprillil taevas selgineb ja pilved kaovad. Ja sa leiad tagasi hingerahu. Kuu lõpp tõotab tulla eriti õnnelik nii töö juures, kui eraelus. Uued ja head võimalused tulevad 19. aprilli paiku, samuti soosib Veenus sind alates 14. aprillist. Marss tuleb samuti sinu juurde tagasi ja annab sulle vajalikku energiat ja hea tuju. 

 

Kaalude aprillikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Kuu algus võib tulla natuke stressirohke ja pingeline aga ära muretse, kõik läheb hästi. Kuni 14. aprillini on Veenus sinu märgiga opositsioonis ja võib tuua kaasa pingeid sinu suhtesse. Ola kannatlik, sest peale seda kuupäeva läheb kõik taas hästi. 

 

Skorpioni aprillikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Kasuta kuu esimest poolt selleks, et tegeleda oma probleemidega, kuni planeedid sinu kasuks töötavad. Alates 14. aprillist võib tekkida pingeid, sest Merkuur ja Veenus on siis sinu märgiga opositsioonis. See võib kaasa tuua arusaamatusi ja lahkhelisid töö juures ning suhetes lähedastega. Kuu lõpp toob sulle aga häid uudiseid: alates 23. aprillist hakkab Marss sind toetama ja sa leiad tagasi oma energia ning elurõõmu.

 

Amburi aprillikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Hea õnn armastuses ja edu tööasjades ei saada mitte ainult maamärke sellel kuul. Planeedid on otsustanud ka sind toetada. Merkuur on küll sinu vastu kuni 4. aprillini aga ta tuleb tagasi suurema naeratusega, kui varem ja toob su teele väga häid võimalusi. Sa võid saada hea tasu oma töö eest sellel kuul. Veenus tuleb samuti sinu juurde ja toob õnne armastuses: eriti kuu alguses. Aga kõike ei või ette näha, Marss on opositsioonis sinu märgiga kuni 23. aprillini ja võib tuua kaasa stressi ning energia puudust. 

 

 

 

 

 

Kaljukitse aprillikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Kuu algus võib olla natuke pingeline tänu Veenuse positsioonile kuni 14. aprillini ja Merkuuri asetsusele kuni 19. aprillini. Ole valmis võimalikeks lahkhelideks ja arusaamatuteks. Selleks, et pingeid maandada, on vaja osata kuulata ja mitte reageerida üle. Kuu teisel poolel tulevad aga rahulikud ajad tagasi ja sa suudad lahendada tööga seotud probleeme. Kuu lõpp aga võib kaasa tuua väsimust. 

 

Veevalaja aprillikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, kohe kuu algusest saadik aitab särav Veenus su suhet tugevamaks muuta. Vallalised Veevalajad aga võivad valmis olla võimalikeks kohtumisteks ja südamemurdmisteks. Alates 14. aprillist võib ette tulla lahkhelisid. Kuni 19. aprillini valitseb töö juures hea õhkkond, sind on ootamas palju häid võimalusi. Marss soosib sind kuni 23. aprillini ja annab sulle otsusekindlust ning jõudu.

 

Kalade aprillikuu horoskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. See kuu toob sulle head õnne, eriti 14. aprilli paiku, kui sa võid toetuda kahe suure planeedi abile. Aprillikuu tuleb armastuse tähe all tänu Veenusele. Vallalisi Kalasid on ees ootamas palju häid kohtumisi. Need, kes on suhtes, leiavad teineteise mõistmist ja harmooniat koduseinte vahelt. Töö juures on häid uudiseid tulemas 19. aprilli paiku. Võib-olla ametikõrgendus? Võib-olla palgatõus. Kuu lõpus on Marss tagasi ja pakub sulle oma abi, andes sulle vajalikku energiat ja paremat tervist.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole