{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 sodiaadimärki, kes võivad järgmisel kuul oma unistused ellu viia

Foto : unsplash / Nelly Antoniadou     Kuivatage oma pisara...

Foto : unsplash / Nelly Antoniadou

 

 

Kuivatage oma pisarad ära! Jäära aeg (21.03 - 20.04) on kätte jõudnud ja annab meile vajalikku jõudu oma unistuste ellu viimiseks. Ta äratab ettevõtliku vaimu nendes, kes terve talve jooksul unistasid. See periood on eriti kasulik kõikide uute alguste tegemiseks ja heade otsuste vastu võtmiseks. Jäära aeg algab kevadisel pööripäeval ning koos sellega algab ka uus astroloogiline aasta.

Laupäeval, 20. märtsil lahkus Päike Kalade märgist ja jõudis tulise Jäära tähemärki. Jäär lausa sunnib meid tegutsema ning tegema kõik selleks, et me suudaksime oma plaanid ellu viia. Jäär on julge ja kartmatu, ta aitab meil ennast ületada ning anda endast parim kõikides elu valdkondades. Peale pikka ja väsitavat talveperioodi, paneb Jäära aeg esmaplaanile panema meie isiklikud soovid ja tahtmised, mis aitavad eesmärke ellu viia.

 

 

 

 

 

Millistele astroloogilistele tähemärkidele toob selle aasta Jäära aeg kõige rohkem õnne? 

Paljud võivad tunda end võitmatutena sellel kuul. Jäära tugev energia puudutab aga kõige rohkem kõiki neid, kes on sündinud Jäära, Kaalude ja Amburi tähtkujus, keda saadab järgmistel nädalatel eriti hea õnn. Nad võivad seega ellu viia oma kõige suuremad unistused. 


Jäär

Õhus on elektrit! Kevadine pööripäev märgib ära sinu aja alguse ja toob sulle kaasa palju üllatusi. 26. märtsil, kui Päike ja Veenus kohtuvad sinu märgis, võid sa tunda õhus rohkem armastust. Vallalisi on ootamas toredad kohtumised. Unista suurelt, Jäär, sest sellel kuul võivad kõik su unistused täituda. 

 

 

 

 


Kaalud

Õhus on armastust. Järgmistel nädalatel on sul põhjust olla heas tujus. Hea õnn saadab sind. Sa võid teha väga kasulikke kohtumisi, mis muudavad su tulevikku. 21 - 26. märtsi vahel võid oodata eriti häid uudiseid. Su südames on kevad. Aga kõige tähtsamal kohal on praegusel perioodil armastus!


Ambur

Sa võid võtta käsile täiesti uue projekti, mis tõotab sulle suurt kasu tuua. Sinu julgus tuleb sulle ainult kasuks. Praegu on just kõige õigem aeg viia ellu kõik see, millest sa unistanud oled. Hea õnn saadab sind. Eriti 28. märtsi täiskuu ajal.

Kommentaare ei ole