{ads}

HIDE

Viimased

latest

15 märki, mis viitavad, et tal on sinu vastu tunded isegi, kui ta seda välja näidata ei taha

  Paljud mehed ei taha end siduda ja eelistavad niisama flirtida või lihtsalt mängida rumalat. Palju raskem on ju tunn...

 

Paljud mehed ei taha end siduda ja eelistavad niisama flirtida või lihtsalt mängida rumalat.


Palju raskem on ju tunnistada (iseendale ja teistele) et nad on tegelikult ka sisse võetud kellestki.

See hirmutab mehi meeletult.

Tahab ta sellest rääkida või mitte aga üksainus mõte sellest, et ta peaks oma tunnetest rääkima ja seejärel haiget saama on tema jaoks hirmutav.

Sellepärast hakkab ta selle vastu võitlema. Võitlema iseenda vastu, sest paljude meeste jaoks on armastus ja tunded kõik seotud nõrkusega, mida peab kaugel eemal endast hoidma.

Nad võitlevad sama uhkelt teise inimese vastu, mängides sooja ja külma niikaua, kuni nad tunnevad end kindlalt.

Meestel on vaja aega, et olukord enda jaoks selgeks mõtelda enne, kui üleüldse millegi tõsisemaga alustada.

Seega, kui sul on tunne, et tal võib sinu vastu nõrkus olla aga ta ei taha seda välja näidata, siis loe alljärgnevast nimekirjast, kas miski vastab sellele kirjeldusele.
 
 
 
 
 
 


1. Ühel hetkel on ta hästi tähelepanelik sinu vastu ja siis kaob korraga üldse ära

See on üks kõige sagedamini ette tulevaid näiteid, et ta sinu vastu midagi tunda võib. See, et ta ära jookseb, pole sugugi dramaatiline nii, et ära muretse. Ta saadab sulle aeg-ajalt sõnumeid aga mitte iga päev. Tõenäoliselt tahab ta, et te jääksite mõnda aega sõpradeks ja ei taha kindlasti end siduda, vähemalt seniks, kuni ta on õppinud sind paremini tundma. Ja kuni tal on piisavalt julgust, et oma tunnetele otsa vaadata.

Alles siis on ta valmis oma tunnetest sulle rääkima. Aga see faas ei tohi väga kaua kesta.

2. Ta kuulab sind ja jätab meelde kõik, mis sa talle räägid

Teda huvitab tõesti see, mida sa räägid. Ta mäletab, millest sa oled rääkinud juba ammu ja isegi asju, mida sa ise enam ei mäleta. Ta võib sind üllatada väikeste seikadega, mida sa talle oled rääkinud. Ta on vaadanud sinu sotsiaalmeedia profiili ja selle ajalugu. Ta järgib kõike sinu tegemisi.

3. Ta küsimused on üsna isiklikku laadi

Teda huvitab kõik, mis sinu kohta käib. Lisaks niisama vestlusele esitab ta sulle üsna isiklikku laadi küsimusi. Teda huvitab sinu arvamus, see mis sulle meeldib ja mis sulle ei meeldi, sinu endised suhted jne.

4. Ta pingutab, et sulle muljet avaldada.




Ta tahab sulle silma paista ainult paremast küljest ja ta pingutab selle nimel. Ta räägib palju enda edust, oma headest külgedest ja kõigest, mille üle ta uhke on. Ja mitte uhkustamiseks vaid sest ta tahab, alateadlikult või mitte, sulle muljet avaldada.

5. Ta tahab end sinu ees õigustada

Selles pole midagi erakordset aga ta ei taha mitte mingi hinna eest, et sul jääks temast halb arvamus. Näiteks iga kord, kui ta räägib oma naistuttavatest rõhutab ta, et tegemist on ainult tuttavatega ja et sa ei arvaks, et ta on kellegagi seotud.

6. Ta näeb ainult sind

Ilmselt oled sa juba näinud, kuidas ta sind silmitseb aga kui sa pilgu tema poole keerad, siis keerab ta pilgu ruttu ära ja teeb nagu midagi poleks olnud.

Ta ei taha, et sa näeksid. Ka su sõbrad panevad tähele, kui tihti ta sind vaatab ja annavad sulle sellest teada.

7. Kehakeel räägib enda eest.

Ta üritab olla normaalne aga kehakeel räägib teist keelt.

Lisaks sellele, et ta üritab vältida visuaalset kontakti, on tal käed higised ja värisevad, see on selge märk sellest, et muutub närviliseks sinu juuresolekul.

Sinuga rääkides hoiab ta alati sulle hästi lähedale.

Ta võib panna oma käe su õlale või puudutada su kätt diskreetselt.
 
 
 
 
 
 


8. Talle meeldib sind aidata

Ta pakub alati oma abi välja. Kas siis selleks, et kuulata sind, kui sul muresid on või lihtsalt nõu anda, või siis kui sul on vaja midagi parandada või mööblit ümber tõsta. Ta leiab sinu jaoks alati aega. Ta täpsustab, et on alati sinu jaoks olemas, kui sul peaks teda vaja olema.

9. Ta imetleb sind (aga ei tunnista seda sulle kunagi)


Kui sa räägid, vaatab ta sind nagu oleksid sa kõige imelisem olend. Ta teab, mida sa oled läbi pidanud elama ja imetleb sind. Iga sinu saavutus on tema jaoks suur isegi, kui ta ei hakka sulle sellest rääkima. Ta kuulab sind ja kiidab, see on ilmselge märk sellest, et tal sinu vastu tunded on.

10. Ta on alati sinu eest väljas

Ta võib sinuga naljatleda aga ta ei ole sinu vastu halb ega ebaviisakas. Ja kui keegi peaks sinu vastu ebaviisakas olema, siis kaitseb ta sind. Ta kindlustab alati, et sinuga kõik korras oleks ja et sinuga midagi ei juhtuks. Ta hoolib sinust, tahab ta seda või mitte.

11. Ta on armukade mingil määral

See, et sa teiste meeste seltskonnas võid olla, ei meeldi talle eriti. Sellepärast, et ta ei ole veel oma tunnetes selgust saanud ja ei taha, et keegi su tema nina eest ära haaraks vahepeal.

Kui mõni mees peaks sulle lähenema, muutub ta ilmselgelt armukadedaks. Tõenäoliselt esitab ta sulle küsimusi sinu eraelu suhtes, et teada saada, kas sul keegi on jne.

12. Ta on hoolitsev sinu vastu

See on üks sagedamini esinevaid märke, mis tõestavad, et tal sinu vastu varjatud tunded on. Ta tahab, et sa näeksid teda parimas valguses ja tõenäoliselt käitub ta nii hästi, kui võimalik.

Ta avab sulle ukse ja laseb sinul restoranis esimesena valida. Ta ei tee sulle võib-olla kalleid kingitusi aga iga tema kingitus tuleb südamest.

Kui ta oma kingitusele lisab su lemmikšokolaadi , siis on see üsna selge märk.

13. Ta jagab sinuga asju, millest ta teistele ei räägi.

Enamik mehi ei räägi niisama vabalt oma asjadest teistele aga kui ta sind usaldama on hakanud, siis oled sa ilmselgelt tema usaldust väärt ja see on alati hea märk.

Vihmast ja ilusast ilmast võib rääkida igaühega, oma eraelust aga kõigiga ei räägita.

Teda võib-olla huvitab, mida sa mõtled tema tulevikuplaanidest või hetkeseisust.

Ta tahab sulle rääkida kõigest, mis ta elus aset leiab.
 
 
 
 
 
 
 


14. Aeg-ajalt ta kaob

See on üks märk, mis kõige rohkem haiget teeb aga ometi on see ilmselge märk sellest, et ta võitleb oma tunnete vastu.

Võib-olla ei ole ta isegi sellest aru saanud.

Tal on raske mõista, mida ta tunneb ja tahab tegelikult, sinul on veelgi raskem teda mõista ja sa usud, et ta sinuga mängib.

Usalda oma südant. Teeb ta seda meelega või mängib ta sinuga?

15. Sa tunned, et teie vahel on mingi seksuaalne tõmme

Iga kord, kui sa ilmud kohale, naeratab ta. Ta silmitseb sind pealaest jalatallani ja teeb sulle komplimente otse öeldes näiteks, et sa näed väga seksikas välja.

Teie vahel on mingi tõmme ja seda on tunda.


Mehed ei ole tundetud, nad ei käitu lihtsalt nii nagu naised. Nad tahavad mõistusega asju korda ajada ja jätta oma tunded kõrvale, samal ajal, kui naised järgivad oma südant.

Sellepärast on meestel ja naistel raske teineteisest aru saada.

Kui ta oma tunnete vastu võitleb, siis jäta talle niipalju aega, kui ta vajab.

Ta võitleb iseenda vastu ja peab seda üksi tegema. Ta peab üle saama hirmust, et teda maha jäetakse, et teie vahel nagunii midagi välja ei tule ja tema see on, kes haiget saab.

Kui see selgeks on saanud talle, siis tuleb ta su ellu.

Kui ta aga ei tule, siis tuleb sinul minna sest on asju, mida sina tema asemel teha ei saa.







Kommentaare ei ole