{ads}

HIDE

Viimased

latest

13. märtsi noorkuu vallandab tõelise emotsionaalse tsunami!

Foto : unsplash / Brad Mann     Astroloogise aasta viimane ...

Foto : unsplash / Brad Mann

 

 

Astroloogise aasta viimane kuu faas saabub nagu looduskatastroof. 13. märtsi öösel tõuseb taevasse tugeva energiaga noorkuu Kalade tähtkujus. Noorkuu märgib alati uut algust, ent seekordne kuu toob kaasa täiesti uue ajastu, kuna Kalade tähtkuju on astroloogilise kalendri kõige viimane sodiaagimärk, mis sulgeb enese järel talveperioodi ja sodiaagiringi. 

Seekordne noorkuu on palju võimsam ka tänu erinevate planeetide mõjule. Sellel laupäeval asuvad kuu ja päike mõlemad Kalade tähtkujus. Nendega liitub armastuseplaneet Veenus ning unistuste planeet Neptuun. Selline võimas planeetide stellium (sündmus, mis leiab aset, kui 3 või enam planeeti asuvad samas tähtkujus) mitmekordistab Kalade energiat ja toob natuke unistusi ja imesid meie ellu. 

 

 

 

 

 

Mida 13. märtsi noorkuu meile kaasa toob? 

Seekordne noorkuu puudutab osasid sodiaagimärke rohkem, kui teisi.  Näiteks mõjutab ta rohkem kõiki neid, kes on sündinud Jäära, Lõvi ja Amburi tähtkujus. Kõik veemärgid aga peaksid sellest noorkuust suurt kasu lõikama.


Mida astroloogid soovitavad teha selle noorkuu ajal? 

Selle asemel, et mõtelda loogiliselt ja praktiliselt, on praegu aeg usaldada rohkem oma emotsioone ja sisetunnet. Selle noorkuu energia paneb sind tundma suuremat lähedust ja ühtekuuluvust ümbritseva maailmaga. Lülita telefon välja, mine loodusesse jalutama või pane oma mõtted paberile kirja. Tee kõike seda, mis aitab sul nautida käesolevat hetke ja katsu leida harmoonia oma keha ning vaimu vahel.  Aeg on panna oma suured plaanid ja kavatsused mõneks ajaks ootele. Kalade tähtkuju paneb meid mõtlema oma elu sügavama tähenduse üle. Aeg on lubada endale natuke puhkust. 




Kommentaare ei ole