{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 eset, mis aitavad sul rikkust ligi tõmmata Feng Shui järgi

  Feng Shui on vana Hiina harmoniseerimise meetod, mis on juba üle 4000 aasta vana. Feng Shui aitab vabastada ruume ja ümbrust halva...

 

Feng Shui on vana Hiina harmoniseerimise meetod, mis on juba üle 4000 aasta vana. Feng Shui aitab vabastada ruume ja ümbrust halvast energiast ja tõmmata ligi positiivset energiat. Feng Shui võib kaasa tuua õnne, rõõmu ja edu sulle ja su perele. See meetod võimaldab tasakaalustada vibratsioone ja parandab ümbruskonna energiavoolu. Alljärgnevas artiklist on juttu sellest, kuidas tõmmata häid energiavoole ligi. Aga siinkohal tuleb ära märkida, et kunagi ei maksa kasutada liiga palju esemeid.

Millised on Feng Shui järgi 10 eset, mis aitavad tõmmata ligi rikkust ja raha?

1. Cho Ku Roi amulett.

Amuletid on head vahendid kõikidele, kes tahavad tõmmata ligi jõukust ja raha. Lisaks sellele, et nad tõmbavad ligi positiivset energiat, blokeerivad nad ära negatiivse energia. Cho Ku'd võib kasutada inimeste ja ümbruskonna heaks. Kodus võid sa riputada amuleti peegli juurde. Nii puhastab ta emotsionaalseid ja vaimseid energiaid pannes ringlema hea energia.

2. Jõukuse Buddha.

Buddha pilt kodus toob parimat energiat. Rikkuse ja jõukuse Buddha aitab tõmmata ligi jõukust läbi Feng Shui koju. Jõukuse Buddha on ühenduses positiivse finantsenergiaga. Samuti tõmbab ta ligi vaimset rikkust ja tõstab emotsionaalset elujõudu. Feng Shui järgi peaks asetama Buddha välisukse vastu ja ümbritsema Buddha müntidega. Münte tuleb hoolega valida, kindlasti ei tohiks kasutada roostetanud münte.
 
 
 
 
 
 
 


3. Optiline peegel

Peeglitel on suur võim ja jõud. Peeglid aitavad tõmmata Feng Shui järgi rikkust ligi ja hävitada negatiivset energiat. Paiguta optiline peegel välisuksele, nii peegeldab ta tagasi halba silma, kadedust ja negatiivsust, mida sinu maja pihta saadetakse. Lisaks sellele, et ta blokeerib halva energia, tõmbab peegel ligi head energiat.

4. Kristallist lootuseõis


Lilled toovad elu ja aitavad tugevdada head keskkonda. Kristallist lootuseõis toob kaasa edu sinu töö juurde ja koju. Juhul, kui sa oled hetkel rasket aega läbimas elus, võib lootuseõis sind aidata sellest üle saada.

5. Vee optiline prisma

Prisma toob kaasa head energiat ja aitab jõukust ligi tõmmata sinu koju. Feng Shui järgi puhastab vee prisma energiavoolu. Sa võid paigutada prisma akna juurde nii, et selleni jõuaks tõusva päikese valgus, mida peetakse kõige energeetilisemaks.

6. Õnnekristallid

Looduses leiduvad kristallid toovad ligi õnne ja jõukust. Neil on võime sekkuda igasse elu valdkonda, muutes ümbruse energiat. Feng Shui soovitab seitset kristalli: valge kristall, mis aitab ligi tõmmata rahu; roosa kvarts tõmbab ligi armastust; ahhaat annab elujõudu, roheline kvarts toob tervist, ametüst aitab edusamme teha vaimsete asjade juures; tsitriin toob ligi jõukust ja onüks soodustab kaitset.

7. Kalad

Akvaariumikalad või skulptuursed kalakujukesed, esemed või pildid on Feng Shui järgi soovitatud. Kalu peetakse edu sümboliks, mis aitavad ligi tõmmata jõukust. Hea koht, kuhu kalu paigutada, on köök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


8. Konn

Feng Shui järgi konnad või kärnkonnad ennustavad rikkust ja jõukust eluteel. Seega on neil võime tuua koju head energiat ja jõukust. Hea on panna konna kuju välisukse kõrvale.

9. Tuulekell

Tuulekella heli aitab kaasa heale energiale. Feng Shui järgi tasakaalustab see energiat ja toob kaasa rahu läbi tuule. Tuulekella ligi tõmmatud energia aga sõltub sellest, mis materjalist ta valmistatud on. Enne, kui sa oma tuulekella ostad, kuula heli, mida ta kuuldavale laseb.

10. Purskkaev.

Vesi on elujõu ja rikkuse sümbol. Feng Shui järgi rahustab veevool ümbrust, samuti tõmbab ta ligi rikkust ja valgust. Vali hoolikalt oma purskkaevu, tähtis on, et mootor liiga palju müra ei teeks. Samuti on tähtis, et purskkaev oleks alati vett täis ja vesi seisma ei jääks. Soovitatav on purskkaev asetada koduõuele. 





Kommentaare ei ole