{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 asja, mida sa võiksid teada Kalade tähemärgi kohta

  Foto : unsplash / Julian Hochgesang   Kalade tähtkujus sü...

 

Foto : unsplash / Julian Hochgesang

 

Kalade tähtkujus sündinud inimeste sünnipäev jääb 20. veebruari - 20. märtsi vahele. Nad on väga tundlikud ja sügava sisemise maailmaga inimesed, kes on tõesti oma loomuselt head ja sellepärast alati abivalmid. 


Nad on suured unistajad

Ilmselt on märganud seda omadust nende juures kõik need, kes tihedamini nendega läbi käivad. Sest tihti rääkides mõne Kalade tähtkujus sündinud inimesega tekib tunne, nagu räägiksid sa tuulde, nad lihtsalt on omas maailmas ja tegelevad omaenda mõtetega.

Kõikidest sodiaagimärkidest just Kalad on kõige suuremad unistajad. Üldiselt kasutavad nad seda unistuste maailma pelgupaigana, mis võimaldab neil päris elust mingiks ajaks põgeneda aga samuti edasi liikuda. Neile meeldib olla palju üksi oma maailmas, see ergutab nende vaimu. Samuti on see võimaluseks lihtsalt olla omaette, selle asemel, et tegeleda plaanide ja projektidega, mis nagunii nende jaoks kättesaamatuks jäävad.


Ta on heatahtlik

Üks tema parimatest omadustest on heasoovlikkus. Näiteks paljud Kalad hoolivad tõesti sellest, et teised end hästi tunneksid. Ta on alati valmis ära kuulama sõpru, kellel on rasked ajad, ta on abivalmis ja austab tõesti teisi inimesi, väärtustades neid ja tehes kõik, et mitte kedagi solvata. 

Ja põhjus on lihtne, tema silmis on inimesed üldiselt head, selleks, et vastupidist uskuda, peab ta seda ise nägema. Ta näeb alati teistes head ja on kaastundlik. Sellepärast saab ta üldiselt kõigiga hästi läbi. Tema positiivne vaim muudab ta heatahtlikuks ja armastusväärseks.

 

 

 

 

 


Ta elab päev korraga

Talle meeldivad ootamatused, päev päevalt elamine tekitab temas vabaduse tunde. Ta leiab, et iga päev võiks tuua oma osa üllatusi selleks, et vältida rutiini ja üksluisust ja sellepärast ei planeeri ta kunagi midagi.


Ta on otsustusvõimetu

On siis tegemist mõne väga tähtsa otsusega või siis lihtsalt õhtusöögi valikuga - tal on tõesti raske otsust vastu võtta ja sellepärast võib ta tunduda palju otsustusvõimetum, kui ükski teine inimene. Ta võib vajada lausa mitut päeva selleks, et kaaluda oma valikut, mida teine suudaks teha paari minutiga.


Tal on suur kujutlusvõime

Loomingulisus on osa tema loomusest. Teda tõmbab kunst: fotograafia, muusika, kirjutamine, maalimine või siis kino. Kunst võimaldab tal end hästi tunda. Oma hinges on ta kunstnik. 

 

 

 

 

 


Ta põgeneb kohustuste eest

Talle ei meeldi kohustuste võtmine oma õlgadele ei töö juures ega kodus. Temast saaks halb juht, see pole tema jaoks lihtsalt kõige tähtsam.

Üldiselt eelistab ta olla teenistusvalmis ja täita käskusid. Töö juures tahab ta end tunda kasulikuna.

Mõnikord kasutavad teised tema headust ainult ära, paludes temalt ükskõik millist teenust või jättes talle raskemad tööd teha, mida teised ise teha ei taha. 


Ta on romantiline

Ta on üsna sentimentaalne ja isegi ei häbene seda. Ja tal on õigus. 

Kui ta on endale kellegi leidnud, kes talle sobib, siis tunneb ta ruttu hingelist lähedust ja teeb kõik, et üles ehitada tugevat suhet. Ta usub armastusse esimesest silmapilgust ja unistab salaja kõige ilusamast armastusloost.


Ta ei oska ei öelda

Kui  keegi vajab tema abi kolimisel või tahab raha laenata temalt, siis ta ei oska üldiselt ära öelda. Ja seda tänu oma headusele, millest eelnevalt juttu oli. Talle valmistab rõõmu see, kui ta saab teisi aidata.

Tänu sellele headusele võib ta aga teinekord tõde moonutada, selleks, et mitte kedagi solvata. Näiteks, kui keegi temalt küsib arvamust selle kohta, kas ta on kaalus juurde võtnud või kas see rõivastus talle sobib. 


Ta on nagu suur laps

Talle meeldivad lapsed. Just lastega loob ta kõige parema suhte, sest talle meeldib laste muretu loomus ja nende hinge puhtus. Ta imetleb laste käitumist ja nagu lapsed, vajab ka tema armastust, hoolt ja teadmist, et ta on kellelegi vajalik.

Kommentaare ei ole