{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test - Vali üks sulg!

  Inimese valikud ja otsused sõltuvad otseselt tema isiksusest ja iseloomust. Veelgi rohkem viitavad need valikud inim...

 

Inimese valikud ja otsused sõltuvad otseselt tema isiksusest ja iseloomust. Veelgi rohkem viitavad need valikud inimese hingeseisundile, maailmanägemusele ja soovidele. Seda antud test katsubki välja selgitada.

Sulg nr. 1

Sa otsid elus stabiilsust ja püsivust.

See, et sa selle sule valisid, näitab, et sa oled hetkel väsinud ja seda tänu liigsele töökoormusele, mis sa oma õlgadele pannud oled. Sulle tundub, et sa ei suuda iialgi saavutada oodatud eesmärki. Sa tahad ja vajad stabiilsust, rahu ja oleks hea, kui sa leiaksid rohkem aega iseenda jaoks.

Sulg nr. 2

Sa tahaksid rohkem värve oma ellu.

Seda sulge valides näitad sa selgelt välja, et sooviksid oma ellu rohkem värve ja rõõmu. Sa oled liiga palju muretsenud ja lasknud teistel negatiivsust oma ellu, nüüd on aeg sellest vabaneda. Sa pead eemalduma mürgistest inimestest, olema edaspidi julgem ja loovam.
 
 
 
 
 
 


Sulg nr. 3

Sa otsid lihtsust.

Sa oled hetkel oma elus jõudnud keerulisse punkti, millest su raske aru saada on. Ometi sina ise tahad hingerahu saada. Sa sooviksid, et su elust kaoksid valed, petmised ja manipulatsioon. See elegantne ja lihtne sulg väljendab sinu hingeseisundit.

Sulg nr. 4

Sa tahaksid rohkem keskendumisvõimet.

Sul on tunne, et sa tegeled liiga paljude asjadega korraga ja sa ei suuda õieti korralikult mitte midagi teha. Sa alustad kergekäeliselt mitme uue projektiga aga ei suuda neist lõpetada ühtegi. Valides selle sule näitad sa, et sa tahaksid suuta paremini keskenduda ühele projektile korraga.

Sulg nr. 5

Sa vajad muutusi ja vaheldust oma ellu.

Sa ei talu enam igapäevast rutiini välja aga sa ei oska midagi ette võtta, et seda muuta. Ometi sa vajad muutust, sul on soov tegeleda millegi uuega. See sulg näitab sinu soovi tuua oma ellu muutusi ja rohkem elurõõmu.

Kommentaare ei ole