{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 22 - 28. veebruar 2021

Foto : unsplash / Aaron Burden      Jäära nädalahor...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 

 Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) 

Kallis Jäär, praegu on sinu jaoks õnnelik aeg kätte jõudnud, eriti tööasjades. Eelmisel aastal võisid paljud teist kannatada ülemaailmse kriisi tõttu oma tööalastes asjades, lähimas tulevikus aga on oodata palju häid võimalusi. Sa võid kindel olla Merkuuri soosingule ja heatahtlikkusele, kes toob su teele häid kontakte ja tutvusi, mis sulle kasulikud võivad olla.  Palju õnne toovad sulle aga neljapäev ja reede.


Sõnni nädalahoroskoop (21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn, lõpuks ometi võid sa sellel nädalal rahulikult hingata. Viimasel ajal on sul ette tulnud päris palju takistusi nii tööasjades, kui armastuses. Neljapäevast alates aga tuleb hea õnn sinu õuele tagasi ja asjad hakkavad laabuma. Veenus segab ka end sinu asjadesse, tagades sulle just sellise armastuse nagu sa hetkel vajad. Lisaks sellele tõotab nädalavahetus tuua eriti suurt õnne.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Kahjuks sellel nädalal keerab Veenus sulle selja ja alates neljapäevast hakkab ta tekitama pingeid sinu ja su kallima vahel. Järgmised nädalad võivad tuua eriti palju stressi sinu suhtes. Ole tavalisest ettevaatlikum nädalavahetusel, sest kuu seis on sinu jaoks ebasoodne.


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, see nädal ei saa paremini alata: head õnne tõotavad tuua sinu jaoks esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev tänu heale Kuu seisule, mis tagab sulle edu kõikides ettevõtmistes. Lisaks sellele, alates neljapäevast toob ka Veenus sulle õnne ning hea periood on sinu elus algamas armastuse koha pealt. Mis puutub vallalistesse, siis võib neid juba varsti mõni väga ilus kohtumine ees oodata.

 

 

 

 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, lõpuks ometi alates sellest nädalast ei ole Veenus enam sinu vastu ja see annab sulle tagasi hea tuju. Viimased nädalad on olnud üsna pingerikkad, kõik suhted olid keerulised nii töö juures, kui eraelus aga nüüd leiad sa tasapisi taas üles rahu ja mõistmise, eriti oma kallimaga. Lisaks sellele toovad sulle suurt õnne neljapäev ja reede, sest Kuu on sinu märgis.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi, kahjuks sellel nädalal on Veenuse seis sinu jaoks ebasoodne. Alates neljapäevast võtavad asjad su eraelus teise suuna, see võib omadega kaasa tuua erimeelsusi ja lahkhelisid ka kõige tugevamates suhetes. Kasuta nädala esimest poolt selleks, et rääkida ühest lahendamata probleemist oma kaaslasega, sest praegu on just kõige õigem hetk. Kuidas ka ei ole, nädalavahetusel toob Kuu sulle head õnne ja tuleb sind lohutama.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. See nädal võib tulla natuke pingeline, eriti esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. Aga ära lase halval tujul enda üle võimust võtta, sest tähed on sinuga ja edu, mida sa nii kaua ootad, ei olegi enam nii kaugel. Jupiter ja Merkuur soosiva sind ja valmistavad sulle pinda ette üheks suureks ametialaseks võiduks. Kuu seis toob sulle aga head õnne neljapäeval ja reedel.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion, lõpuks ometi saad sa oma hea uudise, mille sa oled ära teeninud, sest viimased nädalad pole sinu jaoks just kerged olnud. Neljapäevast alates ei loobi Veenus sinu teele enam takistusi ja võtab sind oma soosindusse. Vähehaaval leiad sa tagasi rahu, mida sa oled ammu igatsenud ja see aitab sul ka töö juures paremini organiseerida. 

 

 

 

 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember )

Kallis Ambur, sellel nädalal (täpsemalt alates neljapäevast) ei saa sa enam loota Veenuse soosingule. Järgnevad nädalad võivad kaasa tuua pingeid ja lahkhelisid elukaaslasega. 

Ole eriti ettevaatlik laupäeval ja pühapäeval, kui Kuu seis on sinu märgi suhtes ebasoodne ja muudab sind närvilisemaks.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits, sinu nädal ei alga just kõige paremini. Kuu seis on sinu märgi suhtes ebasoodne ja see võib tuua kaasa pingeid esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. Aga ära muretse, sest alates neljapäevast võid sa toetuda Veenusele, kes toob sulle kaasa palju head õnne armastuses järgmiste nädalate jooksul.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, Veenus liigub sinu märgist edasi Kalade märki. Kasuta esmaspäeva, teisipäeva ja kolmapäeva selleks, et lahendada peresiseseid probleeme, sest hiljem võivad asjad veelgi hullemaks minna. Alates neljapäevast võib suhe kallimaga veelgi keerumisel olla. Tööasjades soosivad sind aga Merkuur ja Jupiter, nii et seal lähevad asjad vähemalt hästi.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Hea uudis on sind sellel nädalal ootamas, Veenus hakkab sind soosima ja see toob kaasa palju häid üllatusi eraelus. Kui sa oled juba pikemat aega vallaline olnud, siis võid sa kohata just nüüd kedagi, kes sulle sobib. Nädalavahetus võib kaasa tuua lisapingeid, sest Kuu seis pole sinu suhtes soodne.

Kommentaare ei ole