{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 19 - 26. veebruar

Foto : unsplash / freestocks      Jäär   Merku...

Foto : unsplash / freestocks

 

 

 Jäär  

Merkuur liigub edasi ja sina koos temaga. Sa sirutad tiivad välja ja oled valmis vallutama kogu maailma. Sa alustad uute plaanide ja projektidega. Reedese täiskuu ajal tunned sa end kõige paremas vormis - kõik läheb hästi ja õnnestub, nii töö juures, kui eraelus. Sa tead, kuidas oma tahtmist saavutada olles sihikindel, täpne ja usaldusväärne. Edu ootab sind.


Sõnn

Marss jääb veel mõneks päevaks sinu märki ja aitab sul su eesmärke paremini täide viia. Sul on tuul purjedes ja sa oled otsustanud viia alustatu lõpule. Sellel nädalal tead sa, mida sa tahad ja mida sa enam ei taha. Neljapäevast alates on Veenus Kalades ning sa võid tunda suuremat vajadust armastuse järele. 


Kaksikud

Sinu planeet Merkuur jätkab oma pöörlemist ja aitab sul taas olla sina ise. Sellisena nagu teised sind tunnevad - tundliku ja toredana, kes nii hästi kõike mõistab ning kõike teha oskab. Veenus ja Päike jõuavad sinu töösektorisse ja teevad kõik, et sul hästi läheks. Reedene täiskuu aitab sul oma elu paremini organiseerida ning kasutada ära oma potentsiaali.

 

 

 

 

 


Vähk 

Päike ja Veenus võtavad ära su mured, rahustavad su hinge ja parandavad su tuju. Sellel täiskuu nädalal võid sa kas lasta tähtede energial end kanda või siis nautida praegust hetke. Tunda rõõmu elu väikestest asjadest ja olla lihtsalt õnnelik.


Lõvi

Merkuur liigub edasi ja ei riku enam sinu suhteid teistega - vastupidi, nüüd loob ta sinu ja teiste vahele parema mõistmise ja arusaamise. Sa tunned, kui hea on teada, et sa ei ole üksi ja sinu eest hoolitsetakse. Täiskuu ajal nädala lõpus võib juhtuda ilusaid asju!


Neitsi

Sellel nädalal ei hoia sa oma emotsioone tagasi ja sa muutud teadlikumaks sellest, mida sa tahad. Nädala lõpus leiab aset täiskuu, mis asub sellel korral sinu märgis. See, millega sa alustasid pool aastat tagasi, on täide minemas! Kuula oma sisemist häält, mis teab täpselt, mis sulle hea on ja millises suunas sa pead minema. Haara kinni kõikidest headest võimalustest.


Kaalud

Merkuur Veevalajas liigub taas edasi ja aitab ka sinul parema tuleviku poole minna, andes sulle palju häid ideid ja tuues su ellu toredaid inimesi. Sellel nädalal tunned sa suuremat vajadust teiste järele ja tahad jagada oma muresid ja rõõme. Täiskuu ajal nädala lõpus hakkad sa plaane tegema ja leiad vahendeid, mille abil oma unistusi ellu viia.

 

 

 

 


Skorpion

Päike ja Veenus Kalades saadavad sulle armastust, headust, rahu peale tormi, ravivad su haavu, muudavad su igapäevast elu paremaks, annavad vastuseid su küsimustele, rahustavad su hinge. See on täiskuu nädal, sa tunned, et tahad kõike kontrollida ja oled palju tundlikum ja loomingulisem.


Ambur

Marss sinu töösektoris aitab sul endast parimat anda ja end ületada. Annab sulle vastupanu ja võitlusvaimu. Veenus rahustab su vaimu ja viib su probleemid minema. Praegu on õige aeg iseenda peale mõtlemiseks, olla parem ja mõistvam teiste suhtes. Täiskuu nädala lõpus paneb sind mõtlema sellele, mida sa oma elus ära oled teinud ja nägema ainult positiivset külge.


Kaljukits

Marss Sõnnis saadab sind ja aitab sul elu nautida ning annab tahtejõudu. Täiskuu nädala lõpus aitab sul näha kõike paremas valguses, luua uusi tegevusplaane ja uskuda rohkem iseendasse. See on hea võimalus selleks, et viia lõpule alustatu. Tänu sihikindlusele, tarkusele ja kannatlikkusele suudad sa oma eesmärgid täide viia. 

 

 

 

 


Veevalaja

 

Merkuur liigub sinu märgis edasi ja viib sind endaga kaasa oma teadmistekeerises, tões ja tarkuses. Sa näitad välja suuremat paindlikkust, kohaned hästi kõigi olukordadega ja oled avatud kõikidele võimalustele või viimase hetke muutustele. Täiskuu reede õhtul paneb sind paremini oma elu organiseerima.

 

Kalad 

Veenus jõuab sinu märki neljapäeval ja koos Päikesega kingib ta sulle terve nädala headust, armastust ja õnne. Sa tunned end üle tüki aja hästi, naudid seda, mis on ja mis tuleb. Reedene täiskuu paneb sind nägema kõike paremini ja õiges valguses. 




2 kommentaari

  1. ja kohe kõigil tähemärkidel läheb ühtemoodi väga hästi...no lausa paradiis

    VastaKustuta
  2. ja kõigil tähemärkidel läheb ühtemoodi suurepäraselt... lausa paradiis!

    VastaKustuta