{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 15 - 21. veebruar 2021

Foto : pixabay / JillWellington      Sellel nädalal on Veen...

Foto : pixabay / JillWellington


 

 

 Sellel nädalal on Veenus Lõvide, Sõnni ja Skorpioni märgi suhtes vastasseisus, tuues neile seega kaasa mõningat südamevalu. Millises tähemärgis sina sündinud oled? 

Vaata järgi, mida tähed sulle selleks nädalaks lubavad. 


Jäära nädalahoroskoop -  (21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär, see nädal algab sinu jaoks hästi, Kuu konjunktsioon esmaspäeva ja teisipäeva vahel toob sulle kaasa ühe hea uudise või kinnituse, et see, mida sa loodad, täitub. Lisaks sellele on planeetide seis sulle sinu jaoks väga soodne: alusta mõne suure projektiga - Merkuur ja Jupiter tagavad sulle vajaliku edu ja kordamineku, et su plaanid õnnestuks. Lisaks sellele tõotab nädalavahetus tulla eriti romantiline, sest Veenus ja Kuu on otsustanud sinu eest hoolitseda, võttes sind oma soosingusse.


Sõnni nädalahoroskoop -  ( 21. aprill - 20. mai) 

Kallis Sõnn, taevas paneb sind ikka ja jälle proovile, tuues su teele uusi takistusi ja väljakutseid. Sellest hoolimata on Marss sinuga, varustades sind vajaliku energia ja jõuga, et sa kõigest üle saaksid. Häid uudiseid võid sa aga saada juba kolmapäeva ja reede vahel, kui Kuu konjunktsioon sulle head õnne kingib. Veenus seison aga sinu märgi suhtes ebasoodne ja see võib sulle kaasa tuua mõningaid pingeid eraelus.


Kaksikute nädalahoroskoop -  ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Taevas on sellel nädalal sulle eriti soodne. Sa ei püsi enam paigal ja otsid uusi väljakutseid. Merkuur aitab sul leida kõige paremaid võimalusi, mis sulle kasu tõotavad tuua kas siis tööasjades või eraelus. Kuu konjunktsioon laupäeval ja pühapäeval tagab sulle hea tuju ning positiivse energia. Lisaks sellele on Veenus Veevalajas, kinkides sulle väga romantilise nädala.

 

 

 

 

 

Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, sinu nädal algab esmaspäevast ja teisipäevast natuke stressirohkelt, kuna Kuu seis sinu märgi suhtes on ebasoodne. Ent see möödub ruttu ja juba kolmapäeval, neljapäeval või reedel võid sa oodata häid uudiseid. Sa võid oodata uut energiat nädala teisel poolel, sest Marss on lõpuks ometi tagasi ja aitab sind. Lisaks sellele ei ole ka Saturn ja Jupiter enam vastuseisus ja sa tunned end juba nädalavahetusel paremini, kui kunagi varem. 

 

Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, see nädal toob sulle natuke pingeid nii tööasjades, kui ka eraelus. Veenuse ja Merkuuri vastasseis võib sulle kaasa tuua lahkhelisid. Töö juures võid sa keskenduda eraelu probleemidele ja kodus mõtelda töömuredele. Katsu jääda rahulikuks nii palju, kui võimalik. Nädalavahetusel aga on Kuu seis sinu märgi suhtes soodne ja paljud probleemid leiavad lahenduse.

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi, tähed soovitavad sul olla kannatlik. Kui sa ootad mingit vastust, siis tõenäoliselt sellel nädalal see oodatud vastus ei tule ja see muudab sind kannatamatuks. Katsu jääda rahulikuks ja naudi rohkem väikeseid asju elus. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel on kuu seis sulle soodne ja need päevad võivad sulle head õnne tuua. Nädalavahetus võib aga lisastressi tuua.

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Uue nädala kahel esimesel päeval on Kuu vastasseisus sinu märgiga ja see võib sinus tekitada masendust. Aga põhjust ju selleks ei ole, sest planeetide seis on üsna soodne. Veenus on sinuga ja toob sulle ilusa üllatuse armastuse külje pealt. Nädalavahetuse tuleb eriti romantiline, laupäeval ja pühapäeval soojendab Kuu su südant.

 

 

 

 

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion, see nädal võib tulla üsna väsitav sinu jaoks. Marss on vastuseisus ja see tekitab sinus väsimust ja stressi. Kui sul on ees mõni oluline vestlus kodus või töö juures, siis parem on, kui sa selle järgmisele nädalale edasi lükkad.

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur, praegusel perioodil ei suuda keegi sind peatada. Sul on tuhat uut ideed ja plaani. Sa oled valmis ütlema kõigist ja kõigest, mis sinu kavatsustega enam kokku ei lähe. Veenusja Merkuur toetavad sind ning saadavad sulle edu kõiges, mida sa ette võtad. 

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits, see nädal algab üsna närviliselt sinu jaoks. Isegi, kui sa oled üks neist inimestest, kes tahab kõike kontrollida, pead sa leppima sellega, et on asju, mis sinust ei sõltu. Kui sa suudad rahu säilitada, siis õnn muutub ja asjad hakkavad sinu kasuks minema juba üsna varsti. Kolmapäeva ja reede vahel võid sa saada häid uudiseid.

 

 

 

 

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, su projektid on sageli üsna kummalised, sest sa oled idealist ja ei karda suurelt unistada või riskida vajaduse korral. Praegusel ajal aga taevas ise soovitab sul tegutseda ja ilma kõhklemata. Merkuuri seis sinu märgi suhtes toob sulle ühe väga hea võimaluse, mida sa ammu ootasid. Jupiter aga sinu märgis tagab sulle vajaliku edu projektide ja plaanide ellu viimiseks. 

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. See nädal tuleb väga energiline, sa suudad end teostada, teha kõik, mida oled plaaninud. Eriti soodsad päevad sinu jaoks on kolmapäev, neljapäev ja reede. Nädalavahetusel ainult võib tuua kaasa pingeid lähedastega aga õnneks kõik lõppeb hästi. 




Kommentaare ei ole