{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 1 - 7. märts 2021

Foto : unsplash / Annie Spratt      Sellel nädalal lahkub M...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 

 Sellel nädalal lahkub Marss Sõnni märgist ja liigub edasi Kaksikutesse, tuues seega palju head õnne kõikidele Jääradele, Kaksikutele ja Lõvidele. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - head uudised on sinu poole teel

Kallis Jäär, see nädal paneb sinu kannatlikkuse proovile tänu Kuu seisule... Aga, peale üsna keerulist nädala algust, võtavad asjad teise suuna juba neljapäeval. Marss jõuab tagasi sinu märki ja toob sulle kaasa palju head õnne, annab sulle energiat ja elujõudu. 

Reede ja laupäev tõotavad tuua häid uudiseid! 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - ära riski ilmaasjata

Kallis Sõnn, ole ettevaatlik kolmapäeval ja neljapäeval - nendel päevadel võib sul töö juures probleeme tekkida. Merkuur ei soosi sind ja see võib kaasa tuua kõhklusi ametialastes asjades. Ära hakka praegu uute plaanide ja projektidega tegelema, see ei ole kõige õigem aeg selleks. Pühapäev toob aga sinu jaoks palju head õnne, Kuu seis on sinu jaoks soodne.

 

 

 

 

 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni ) - sa võid tänada Marssi!

Kallid Kaksikud. Sind on ootamas väga ilus nädal, planeet Marss on sinu kõrval ja toetab sind kõiges. Alates neljapäevast tunned sa end paremini, kui kunagi varem, olles valmis uuteks ja suurteks plaanideks oma elus. Head uudised pole sellega veel läbi. Sulle tõotab õnne tuua ka Jupiteri ja Merkuuri asend, mis toob edu eriti tööasjades.

Redel ja laupäeval võid sa olla tavalisest närvilisem.


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Veenus hoiab sind

Kallis Vähk, sinu nädal ei alga just kõige paremini - esmaspäeval ja teisipäeval on Kuu seis sinu märgi suhtes ebasoodne ja sa võid olla sellel perioodil halvas tujus. Aga ära muretse - alates kolmapäevast võtab Veenus sind oma hoole alla, toetab sind kõiges ja aitab sul probleeme lahendada. Tänu temale saad sa ka paremini läbi oma elukaaslasega.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - hea nädal on tulemas

Kallis Lõvi, see nädal algab väga hea uudisega - Marss ei ole enam sinu vastu vaenulikult häälestatud. Neljapäevast alates tunned sa end paremini, kui varem ja oled valmis vastu võtma kõiki väljakutseid, eriti töö juures. Suurt õnne toovad sulle reede ja laupäev.

 

 

 

 

 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - stress

Kallis Neitsi, kahjuks see nädal tuleb sinu jaoks üsna stressirohke... Lisaks sellele, neljapäevast alates ei ole Marss enam sinu kõrval, Veenus on sind ka maha jätnud ja see toob kaasa pingeid koduseinte vahel. Kui sa tahad tõsiselt rääkida, siis oota vähemalt pühapäevani. 

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Kuu hoolitseb sinu eest

Kallid Kaalud. Sinu nädal algab hästi. Esmaspäev ja teisipäev tõotavad sulle edu töö juures. Merkuur, Jupiter ja Saturn on sinu kõrval, seega headest võimalustest sul puudu ei tule. Hoia ainult silmad lahti. Pühapäeval võib kodus elukaaslasega lahkhelisid ette tulla ning õhkkond võib olla pingeline.

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - armastuse tähe all

Kallis Skorpion, sellel nädalal liigub Marss Sõnni märgist edasi ja ei seisa enam sinu vastu. Peale pikka stressirohket ja väsitavat perioodi, võid sa lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata. Lisaks sellele tõotavad kolmapäev ja neljapäev tuua head õnne! Mis puutub armastusse, siis toob see nädal sulle palju emotsioone ja rõõmu, Veenus on sinuga. 

 

 

 

 

 

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember ) - Marss on sinu vastu

Kallis Ambur, kahjuks alates neljapäevast seisab Marss sinu vastu. Järgnevatel nädalatel võib see sulle kaasa tuua energia- a motivatsioonipuudust aga ära muretse liiga palju, see keeruline periood möödub ruttu. Ära unusta iseenda jaoks aega leida aeg-ajalt. Ja võta arvesse, et planeedid on sinuga ja juba varsti saad sa väga häid uudiseid, eriti tööasjadesse puutuvaid.

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - mõni ilus kohtumine? 

Kallis Kaljukits, nädal algab Kuu seisuga, mis pole sinu suhte soodne aga kõik muutub ruttu ja juba alates kolmapäevast. Kogu nädala jooksul võid sa kindel olla Veenuse toetusele, kes toob sulle kaasa rõõmu ja õnne. Nädalavahetus on eriti soodne ilusateks kohtumisteks.

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - lõpuks ometi midagi head

Kallis Veevalaja - lõpuks ometi võid sa oodata häid uudiseid. Alates neljapäevast soosib Marss sind eriliselt ja tagab sulle hea õnne kõikides ettevõtmistes. Reede ja laupäev toovad sulle samuti suurt edu. Merkuur toetab sind ka edaspidi tööasjades.

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Veenus soosib sind

Kallid Kalad. Veenus on tagasi ja toetab sind kõiges. Seega on periood eriti hea kõigeks, mis puutub armastusse. Kolmapäev, neljapäev ja pühapäev toovad sulle eriti palju õnne ja rõõmu. Neljapäeval võid sa tunda suuremat väsimust, kui tavaliselt. 



Kommentaare ei ole