{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teha, kui keha on liiga happeline

    " Mitte ükski haigus, kaasa arvatud vähk,  ...

 

 



"Mitte ükski haigus, kaasa arvatud vähk, 

 ei saa edasi eksisteerida aluselises keskkonnas."

Dr. Otto Heinrich Warburg, 
1931 a. Nobeli preemia auhind 
vähirakkude avastamise eest.


Keha liigne happelisus võib tappa tervise. Sellepärast on oluline leida tasakaal, sest kui keha on liiga happeline võib see soodustada raskete haiguste tekkimist.
Kuidas tasakaalustada keha pH-taset?

Igal kehaosal on oma pH-tase. Naha pH-tase näiteks on 5,5; söögitorul varieerub see 1,5 ja 7 vahel; süljel jälle jääb pH-tase 6,5 ja 7,4 vahele.

Et organismi pH-taset kontrollida, tuleb pöörata tähelepanu oma toidule. Teatud toiduainete liigne tarbimine, nagu näiteks liha, rafineeritud toiduained, kohvi, alkohol jne. soodustavad keha happelisust. Niisamuti ka soodustavad seda tegurid, nagu stress, saastatud või füüsilise aktiivsuse puudumine. Miks on oluline keha pH-taset tasakaalus hoida?

Kui keha happelisuse-aluselisuse tasakaal on häiritud, siis puudutab see organismi kudesid ja vedelikke. Järelikult ei tööta immuunsussüsteem selle tõttu nii, nagu vaja ja nõrgeneb. Kui keha on liiga happeline, võivad ilmneda mitmed sümptomid, nagu väsimus, kõrge vererõhk, naha probleemid, seedeprobleemid, diabeet ja isegi vähk.
 
 
 
 
 


Doktor Otto Heinrich Warburg, kes oli saksa meedik, biokeemik ja füsioloog, katsus tõestada seost keha happelisuse ja vähi vahel. Tema arust on peamine vähi põhjus keha liigne happelisus organismis. Liiga happelises organismis puudub vähirakkudel hapnik, vähirakud on aga anaeroobsed, see tähendab, et nad ei saa liiga hapnikurikkas keskkonnas vastu pidada.

Teiste sõnadega, kui keharakud on liiga happelised, leidub hapnikku organismis vähem, see loob sobiva kliima vähirakkude paljunemiseks. Dr Warburg selgitab: "Kõik normaalsed rakud vajavad hapnikku, et hingata. Ent vähirakud võivad elada ilma hapnikuta. Raku 35% hapnikuga piiramine 48 tunni jooksul võib ta palju kiiremini muuta vähirakuks."

Dr Warburg usub, et keha normaalne pH-tase peaks olema 7,365. Samuti avastas ta, et vähirakud võivad paljuneda keskkonnas, mille pH-tase on alla 6.0.

Lisaks vähile mainis doktor samuti, et keha liigne happelisus võib soodustada bakterite paljunemist ja tekitada mitmeid terviseprobleeme, nagu diabeet, osteoporoos või siis südame-veresoonkonna haigused.

Järelikult on oluline taastada keha pH-tase organismis.
 
 
 
 
 
 


Retsept, mis aitab taastada organismi pH-taset.

Vaja läheb:

- 1/3 tl söögisoodat

- 2 sl värsket sidrunimahla

Võta klaas vett ja sega sinna sisse sooda ja värskelt pressitud sidrunimahl ning joo see kohe ära.

Kuidas see toimib? 

Soodal ja sidrunil on vastupidine pH, esimene on aluseline ja teine happeline. Isegi, kui joogi maitse jääb happeliseks, organismis muutub ta leeliseliseks. Lisaks sellele sisaldab see jook rikkalikult vitamiine (A,B ja C), mineraale (raud, tsink, fosfor, kaalium, kaltsium) ja antioksüdante, mis tugevdavad immuunsussüsteemi ja ennetavad haiguseid.

See jook aitab:

väljutada mürkaineid,

puhastada veresooni

parandada seedimist

alandada kolesteroolitaset

parandada naha ja juuste tervist.

Kommentaare ei ole