{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisel astroloogilisel tähemärgil on erakordselt palju õnne järgmistel nädalatel?

Foto : pixabay / Free-Photos     Järgmiste nädalate jooksul...

Foto : pixabay / Free-Photos

 

 

Järgmiste nädalate jooksul tuleb ühe sodiaagimärgi ellu suur õnn ja seda tänu Jupiterile!

Tõenäoliselt hakkavad paljud teda selle eest kadestama.

Mis oleks, kui sulle öeldakse, et järgmised nädala tulevad sinu jaoks eriti head ja õnnelikud? Võib-olla isegi aasta parimad? Ja see erakordne õnn saadab ainult ühte teatud sodiaagimärki, tuues häid muutusi kaasa nii rahalise seisukoha pealt, tööasjades ja eraelus. Kõik uksed avanevad talle. Ja see on väga hea, sest viimasel ajal ei ole ta elu just kerge olnud.

 

 

 

 

Ja selle kõige põhjuseks on Jupiteri konjuktsioon, mis leiab aset iga 12. aasta tagant selles tähemärgis!

Ning need, kes saavad selle suure õnne osaliseks, on Veevalaja tähemärgi all sündinud inimesed. Lisaks Jupiterile on ka Päike terve kuu jooksul just Veevalaja märgis - haruldane Jupiteri konjunktsioon tõotab tõesti tuua suurt edu selle tähemärgi ellu. See hea õnn toob kaasa mitmeid häid võimalusi, mis tõotavad kaasa tuua pikemaajalist edu. Kui sa oled sündinud Veevalaja tähtkujus, siis võid sa teha häid kohtumisi nii tööalaselt, kui eraelus. See on ka hea aeg, et lahendada kõik oma probleemid. Kuna sa tunned end väga hästi terve kuu jooksul, siis suudad sa leida kõige parima lahenduse oma probleemidele. 

Seega, alates 15. veebruarist võid sa oodata, et hea õnn saadab sind kõikjal ja seda tänu harukordsele Jupiteri konjuktsioonile. Mitte niisama ei kutsuta astroloogias Jupiteri õnneplaneediks! Haara kinni kõikidest headest võimalustest järgmiste nädalate jooksul.

Kommentaare ei ole