{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid sodiaagimärke veebruari lõpu täiskuu kõige rohkem puudutab?

Foto : unsplash / Ahsan Avi      Veebruarikuu lõppeb eriti ...

Foto : unsplash / Ahsan Avi

 

 

 Veebruarikuu lõppeb eriti võimsa astroloogilise sündmusega. Selle nädala laupäeva õhtul, tõuseb taevasse selle talvehooaja viimane täiskuu: see on viimane võimalus, et vabaneda kõikidest halbadest harjumustest ja viia läbi suur vaimne suurpuhastus enne kevade saabumist. Kõik sodiaagimärgid võivad kasu lõigata täiskuu võimsast energiast, on aga neid, keda seekordne täiskuu rohkem puudutab, kui teisi (kas siis positiivsel või negatiivsel moel).


Millist mõju avaldab veebruari täiskuu? 

Seekordne täiskuu asub Neitsi tähemärgis, mis paneb meid rohkem keskenduma meie vaimsele ja füüsilisele heaolule. Neitsi puhastav ja taastav energia aitab meil vabaneda kõigest sellest, mis ei lase meil õnnelik olla ning mis viib hingerahu minema, segades igapäevast elu. See on õige hetk selleks, et vabastada end mõnedest halbadest harjumustest, teha lõpp toksilistele suhetele või viia läbi suurpuhastus kodus. Kosmos annab sulle võimaluse vabaneda kõigest sellest, mida sul enam vaja ei lähe.

Mõningaid sodiaagimärke puudutab seekordne täiskuu rohkem, kui teisi. Neil võib ette tulla suuremaid väljakutseid. Nii nagu näiteks Neitsidel, Amburitel, Kaksikutel, Kaaludel, Kaladel või siis Veevalajatel. Kasutage seda kosmose energiat  enda kasuks ära ja tehke kokkuvõte oma elust. Neitsi tähemärk, mis on kuulus oma selgeltnägemise ja pragmaatilisuse poolest, aitab teil lahendada kõiki probleeme ratsionaalselt ja mõistlikult. 

 

 

 

 

 


Neitsi

Selle kuu täiskuu asub sinu märgis. Ja see täiskuu toob valguse kätte sinu isiksuse uued küljed ning annab sulle vajalikku enesekindlust. Vaata ainult, et sinu soovid ja tahtmised oleksid kooskõlas sinu eesmärkide ja plaanidega. Kasuta seda täiskuud ära selleks, et keskenduda oma vaimsele ja füüsilisele heaolule. Ära siiski ole liiga kriitiline ja nõudlik iseenda vastu. 

 

Ambur

Sa pead hakkama tõsiselt mõtlema oma töökoha muutmise peale. Sa ootad alati head õnne ja häid juhuseid selleks, et asjad muutuksid ja võtaksid parema suuna end veebruari täiskuu tahab, et sa ise võtad vastutuse enda kätte oma elus, oleksid tegusam ja hakkad elama elu, millest sa oled kogu aeg unistanud. Sa oled tark, sul on vajalikke oskuseid - tee midagi! Võta midagi ette.  Vaata, mida sa tahaksid oma praeguses olukorras muuta ja pane paika uued eesmärgid, mille abil oma unistusi ellu viia.

 

Kalad

See täiskuu valgustab kõige rohkem sinu eraelu ja suhteid elukaaslasega. Kuidas sina oma pereelu või suhet hindad? Millised on sinu ootused ja soovid? Liiga tihti oled sa järeleandmisi ja mööndusi teinud omaenda õnne arvelt aga sinu sisemine maailm kannatab selle all. Seekord ei tohi sa enam silmi sulgeda ja teha seda, mida sa ei taha. Sa ei tohi ka ignoreerida probleeme, nad ei kao kuhugi nii ja muutuvad suuremaks. Seekordne täiskuu annab sulle harjukordse võimaluse lahendada kõik need probleemid targalt ja mõistlikult.

 

 

 

 

 

 

Kaksikud

See täiskuu mõjutab sinu peresuhteid ja kõike, mis puudutab su kodu. Hetk on ideaalne selleks, et teha läbi suurpuhastus kodus ja vaadata üle kõik esemed, mida sa enam ei kasuta mingil põhjusel. Vabasta end kõigest, mis sind koormab. Kui sa oled teinud ära kevadise suurpuhastuse, näed sa kõike läbi teise pilgu ning sa mõistad, et materiaalsed asjad polnudki nii väärtuslikud, kui sa seda arvasid. 

 

Kaalud

Selle täiskuu ajal ei tunnegi sa nii suurt vajadust, kui varem, suhtlemise järele. Vastupidi, sa vajad puhkust ja aega järelemõtlemiseks. Su mõtted on filosoofilist ja vaimset laadi. Kosmiline energia paneb sind iseendale otsa vaatama ja keskenduma oma tõelistele soovidele. Mida sa tegelikult otsid ja vajad? 

 

Veevalaja

Seekordne täiskuu toob päevavalgele kõik tagasihoitud emotsioonid. Kui sa natuke pingutad, et oma südant kuulata, siis võid sa kasutada selle täiskuu energiat selleks, et teha läbi emotsionaalne puhastus. Ole aus iseenda vastu, pea oma lubadustest kinni ja maksa oma võlad ära. Vabasta end kõikidest kahetsustest ja häbist ning muust emotsionaalsest koormast, mis võtavad ära su hingerahu. Alles siis, kui sa oled end vabastanud sellest koormast oma õlgadel, võid sa edasi minna oma eluga.





1 kommentaar