{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised astroloogilised tähemärgid paistavad silma erakordse truuduse poolest?

...

Foto : unsplash / Heather Mount

 

 

 Mis puutub truudusesse, siis ei ole kõik inimesed ühel pulgal. Mõned vajavad rohkem vabadust ja sõltumatust, lendavad nagu liblikad õielt õiele; samal ajal, kui teised võtavad oma suhet väga tõsiselt ega kipu minema mujale vaatama. 

Millised 7 tähemärki on armastuses kõige truumad? 


  • Kaljukits

Kaljukits on kahtlemata kõige truum tähemärk. Ta on nii truu, et isegi, kui ta peaks olema õnnetu selles suhtes, ei lähe ta minema, kui ta on kord juba selle inimese enda kõrvale valinud. Ta on andnud sõna ja peab sellest kinni. 

Kaljukitse tähemärgis sündinud inimesed on ääretult lojaalsed ja siirad oma tunnetes. 


  • Neitsi ja Sõnn

Teist kohta jagavad Neitsi ja Sõnni tähemärgis sündinud inimesed, kes mõlemad on maamärgid. Tegemist on inimestega, kes peavad tähtsaks stabiilsusest, püsivusest ja kindlusest oma elus. Neil on oma kindel rutiin, neile ei meeldi muutused ja nad peavad kalliks oma harjumustest kinnipidamist. Nad liiguvad elus edasi aegamisi ja ei talu üllatusi. Oma loomult on nad väga truud. 

Eriti Neitsi tähtkujus sündinud ei kannata mõtet kaksikelust, sest see häirib tugevalt tema organiseeritust. Tema jaoks teise inimese petmine lihtsalt liiga keeruline ja ei käi tema põhimõtetega kokku. Ta on liiga organiseeritud ja struktureeritud selle jaoks. Tema elus on kõik välja arvutatud.

 

 

 

 

 

Mis puutub Sõnnidesse, siis peavad nad kalliks traditsioonidest kinnipidamist, oma peret, mugavust ja muidugi kodu. Aga nad hindavad ilusat elu ja naudinguid. Nad oskavad väärtustada kõiki väikeseid rõõme, mida elu neile pakkuda võib. Seega nad võivad minna mujale vaatama, kui nende soovid pole täidetud. Aga, Sõnn tuleb alati tagasi, sest talle ei meeldi ära lõhkuda seda, mida ta üles ehitanud on.


  • Vähk ja Skorpion

Üks teine tähemärk, mis paistab oma truuduse poolest silma, on Vähk. Vähid on erakordselt lahked ja heatahtlikud, nad lihtsalt ei suudaks oma elukaaslasele haiget teha. Nad vajavad oma elus üle kõige turvatunnet. Juba sellepärast ei hakka ta oma elukaaslast petma. 

Samuti võib välja tuua Skorpioni. Skorpion on aus, ehe, ei taha petta ega petetud olla. Aga samas on Skorpionit väga raske seksuaalselt rahuldada. Sellest võib saada lausa ellujäämise küsimus. Seega, kui tema elukaaslane ei rahulda kõiki tema soove, siis võib ta minna mujale vaatama. 

 

 

 

 


  • Lõvi ja Kaalud

Samuti võivad end rahulikuna tunda ka need inimesed, kelle elukaaslased on sündinud Kaalude või Lõvi tähtkujus. Kaalud vajavad tasakaalu, harmooniat ja armastavad oma elu kellegagi jagada. Kui ta peaks lahku minema, siis variseb kogu tema maailm kokku. Ta ei taha tõesti midagi teha, mille tõttu ta peaks kaotama selle, mis on talle kallis.

Lõvile küll meeldib flirtida ja olla tähelepanu keskmes aga sellest hoolimata ei ole ta kergemeelne. Kui ta on kellegagi koos, siis jääb ta oma põhimõtetele kindlaks ja ei hakka koguma endale teisi südameid. Lõvi on tulemärkidest kõige truum. Ta on heasüdamlik ja peab kodu väga tähtsaks. Ta teeb kõik, et jätta endast võimalikult head muljet. 


Aga sõpruses? 

Maa- ja Veemärgid on sõpradena kõige truumad. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits on alati lojaalsed. Nad on väga head sõbrad, kes peavad alati oma lubadustest kinni.

Vähk, Skorpion ja Kalad aga on empaatilised, heatahtlikud ja pühendunud. Nad oskavad teisi ära kuulata ja panna end teise inimese kohale selleks, et mõista ja paremini aidata. Ka nemad on väga head sõbrad.

Kommentaare ei ole