{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks osadel naistel on raske oma elu armastust leida?

  Paljudele naistele ei tekita selle õige mehe leidmine probleeme, asjad lähevad iseenesest. Aga mitte kõigil naistel pole seda...

 

Paljudele naistele ei tekita selle õige mehe leidmine probleeme, asjad lähevad iseenesest. Aga mitte kõigil naistel pole seda õnne. Paljudele on see tõeline väljakutse, ikka ja jälle komistavad nad valede meeste otsa ja armuvad... Ometi on tegu ilusate, seksikate, tugeva iseloomuga, intelligentsete naistega. Miks siis ometi see nendega nii läheb?

1. Ta äratab meestes aukartust

Mehed tahavad tunda end vägevate ja tugevatena. Iseseisva ja väga targa naisega läbi käimine paneb mehi kohmetuma ja tekitab neis alaväärtustunde. See on naine, kes teab, mida ta tahab. See on naine, kes näeb mehi läbi. Ja mehed aimavad seda ette.

2. Ta on iseseisev ja paneb palju rõhku karjäärile

Mehed on juba kord sellised, et tahavad oma naist kaitsta ja tema üle domineerida, see rahuldab nende ego. Kui mees aga tunneb, et naine tema kaitset ei vaja, siis puudutab see tema enesekindlust. Selline naine aga ei vaja mehe teeneid, ta tahab, et mees aitaks tal tema unistusi täide viia. Ta tahab enese kõrvale sama ambitsioonikat meest, kes teda toetab moraalselt ja näitab üles initsiatiivi.
 
 
 
 
 
 


3. Ta ei talu rumalust

Juba kaugelt tunneb tark naine ära rumala mehe. Selline naine aga tunneb oma väärtust ja teab oma hinda, ta austab end piisavalt selle jaoks, et hakata suhtlema rumala mehega. Teist võimalust ta ei anna.


4. Ta teab, kui talle valetatakse

Ta on aus ja ootab sama ka sinult. Kui sa talle valetad, ära hakka vabandusi otsima semmeks, et end õigustada, see muudab sind veelgi alatumaks tema silmis. Ta tahab sinult, et sa oleksid tema vastu aus ja õiglane.

5. Ta on teistsugune

Tihti on selline naine originaalne, kellest on raske aru saada. See muudabki ta omanäoliseks. Ta ei hakka ennast teiste pärast muutma.
 
 
 
 
 
 


6. Ta teab, mida ta tahab

Ja ta teab, kuidas seda saavutada. Kui talle keegi ei meeldi, siis annab ta sellest teada. Ta ei ole meeleheitel, ta võib elada üksi või kellegagi koos. Kui sa talle meeldid, siis pole sul vaja esimest sammu teha.

7. Tema tunded on sügavad

Ta on vastu seisnud mitmetele takistustele ja väljakutsetele. Mehed ei suuda iialgi mõista kõiki tema tundeid ja mõtteid. Ta võib aga jagada oma saladusi ja hingehaavu, oodates sama ka teiselt inimeselt.

8. Tal on suured eesmärgid

Armastuse leidmine ei ole tema jaoks prioriteet. Tal on omad unistused, ambitsioonid ja ta tahab maailma avastada. Ta ei jäta seda kõike sinu pärast.

9. Ta ei ole lapsik

Ta ei vadista tundide kaupa, ei ole liga negatiivne ja ei muretse sellepärast, mida teised temast mõtlevad. Ta on keskendunud omaenda elule.

10. Ta armastab tingimusteta

Kui ta sind armastab, siis toetab ja aitab ta sind.

11. Teda pole kerge leida

Sest selliseid naisi ei kohta baarides ja ööklubides. Nad eelistavad intellektuaalseid veslusi.


Kommentaare ei ole