{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su sünniaasta viimane arv räägib sinu isiksuse kohta?

Kui sinu sünniaasta viimane number on : 0 - 1 : METALL  Metalli peetakse üheks tugevamaks ja vastupidavamaks elemendik...


Kui sinu sünniaasta viimane number on :

0 - 1 : METALL

 Metalli peetakse üheks tugevamaks ja vastupidavamaks elemendiks. Inimesed, kelle sünniaasta viimane number on 0-1, jäävad kindlalt oma otsuste juurde ja ei muuda nii lihtsalt arvamust. Nad kohanduvad ka kõige raskemate olukordadega. Kõik nende elus on hästi läbimõeldud. Nad ei dramatiseeri kunagi asju üle. Nende tugevus seisneb selles, et nad ei anna iialgi alla.

2 - 3 : VEEMÄRK

Inimesed, kes on sündinud selle märgi all on väga loomingulised. Kunsti- ja ilumeel on neil hästi arenenud.  Nad pööravad palju tähelepanu detailidele. Nad on vastutustundlikud ja suudavad oma unistused ellu viia.

4 - 5 : PUUMÄRK

Inimesed, kelle sünniaasta viimane arv on 4 või 5 on tugevad, vastupidavad ja varustatud suure elujõuga. Mitte miski ei suuda neid rivist välja lüüa. Nende sotsiaalelu on aktiivne ja neil on suur tutvusringkond. Intellektuaalselt on need inimesed väga tugevad.
 
 
 
 
 
 


6 - 7 : TULEMÄRK

Need inimesed, kes on sündinud tulemärgi all, ei karda oma mugavusstsoonist välja tulla. Nad on julged ja nad tahavad, et elu oleks täis riske ja põnevust. Nad katsuvad koguaeg oma võimete piire ja lähevad alati edasi, et uusi silmapiire avastada. Üldjoones on tulemärgi all sündinud inimesed ilusad ja glamuursed, kes tõmbavad inimesi endale ligi.

8 - 9 : MAAMÄRK

Inimesed, kelle sünniaasta viimane arv on 8 või 9, kuuluvad maamärgi alla. Selle kategooria all sündinud inimesed on emotsionaalselt kõige stabiilsemad. Nad on oma nõrkadest ja tugevatest külgedest teadlikud ja käituvad vastavalt selleks, et mitte oma nõrkustele järele anda või piire ületada. Nad on lojaalsed ja väga head kaaslased. Ent ära mõtlegi teda reeta, vastasel juhul tekitab ta sellise maavärina, mida sa kogu elu kahetsed.






 

Kommentaare ei ole