{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida räägib nägu su tervise kohta?

  Inimesed vaatavad peeglisse, näevad uusi juurdetulnud kortsukesi, silmade ümber olevaid rõngaid ja vistikke nahal ega tea, et need ...

 

Inimesed vaatavad peeglisse, näevad uusi juurdetulnud kortsukesi, silmade ümber olevaid rõngaid ja vistikke nahal ega tea, et need muutused võivad viidata näiteks mõnele terviseprobleemile.


1. Laup

Kas su otsmikunahk on pingul, kahvatu või punane? See võib viidata sellele, et su ainevahetus ei tööta korralikult. Laubal aset leidvad muutused võivad viidata ka maksaprobleemidele, mille roll on toksiinide kehast väljutamine. Samuti võib see viidata sellele, et sapipõis ei tööta korralikult.

2. Meelekohad

Kui su meelekohad on punased ja natuke turses, võib see olla märgiks sellest, et su neerud on üle koormatud. Sellised probleemid tekivad siis, kui organismis on liiga palju mürkaineid, mille põhjuseks võib olla lihtsalt halb toitumine.
 
 
 


3. Silmalaugude ülaosa

Kui su põrn töötab korralikult, siis su laugude ülaosa nahk on korralik. Põrn on see, mis vastutab terve immuunsussüsteemi eest, tootes ja kaitstes valgeid vereliblesid.

4. Tumedad silmaalused

Kui silmaalused on kahvatud või hallikat tooni, võib see viidata neeruprobleemidele. Kui sul on silmaalused turses, siis võib see olla märgiks stressist. Samuti võib see viidata toitainete puudusele.

Noortel inimestel, kellel on silmade ümber kortsud, võib olla probleeme maksaga. Samuti võib see olla tingitud sellistest negatiivsetest emotsioonidest nagu kurbus ja depressioon.

5. Põse ülaosad ja põsesarnad

Inimestel, kellel on probleeme pooridega, võib esineda kopsuprobleeme.
 
 
 


6. Põskede alaosa

Liiga kahvatu nahk selles piirkonnas viitab liiga rasvasele toidule ja mao liigsele koormusele. Paistetus ja vistrikud selles kohas viitavad allergiale mõne toiduaine suhtes.

7. Ninaots ja ninasõõrmed

Punased ninasõõrmed viitavad probleemidele bronhidega. Kõik ninaga seotu võib viidata sellele, et kopsud ei tööta korralikult. Pidevalt punane ninaots võib aga olla märgiks südameprobleemidest.

8. Huulte ülaosa

Stress võib tekitada peeneid kortse huulte peal. Füüsiline stress mõjutab ka hormoonitaset. Hormoonitaseme kõikumine aga peegeldub välimuses.

9. Huuled

Huulte peal aset leidvad muutused võivad viidata probleemidele peensoolega. Ohatis, valud ja huulevärvi kadumine on esimesed märgid. Kui su huuled on paistes, võib see olla märgiks, et su soolestik ei tööta korralikult. Kui su huuled on kahvatud, võib see viidata halvale vereringele. Huultel aset leidvad muutused võivad ka olla märgiks põrna, sapipõie, maksa ja jämesoole probleemidest.

10. Lõug

Naistel esineb tihti vistrikke lõua peale teisel menstruatsioonitsükli perioodil ning on põhjustatud hormoonidest. Kortsukesed ja muud vead selles piirkonnas võivad viidata ka sellele, et mõned organid ei tööta korralikult.





Kommentaare ei ole