{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mesi kurkumiga, parim looduslik antibiootikum

  Mesi kurkumiga on tuntud, kui kõige tugevam antibiootikum ajurveeda järgi. Koosnedes töötlemata meest ja kurkumist omab ta vä...

 


Mesi kurkumiga on tuntud, kui kõige tugevam antibiootikum ajurveeda järgi.
Koosnedes töötlemata meest ja kurkumist omab ta väga tugevat tervendamisvõimet. Seda looduslikku vahendit võib kasutada bakteriaalsete või viiruslike infektsioonide raviks, samuti põletikuvastases ravis, mis vaigistab hooajaliselt esinevat allergilist riniiti ja organismi immuunsussüsteemi tugevdamiseks.
Erinevalt kunstlikest sünteetilistest ravimitest ei ole sellel looduslikul ravimil kõrvalnähte, ta aitab taakaalustada soolestiku mikrofloorat ja parandab seedetegevust.

2001. aastal ajakirjas FACEB Journal avaldatud uurimistöös kirjutati, kuidas mesi võib tappa baktereid. Selle uurimistöö põhjal selgitati, et mesilased toodavad üht defensiini nimelist - 1 valku (proteiini) mida lisatakse mee hulka. Seda proteiini võimaldab välja töödata uut antibiootikumide vastu resistentse infektsioonidega võitlemiseks vajaminev ravim.

 

 

 



Kurkum on mikroobivastane, võib tappa baktereid ja viiruseid. Seda vürtsi on kasutatud ammusest ajast loodusliku taimede baasil valmistatud ravimina eriti Hiinas ja Indias.


Koostisained:

100 g töötlemata mett
1 sl kurkumit
natuke musta pipart

Kuidasja milleks kasutada?

- et turgutada üldist immuunsussüsteemi ja hooajalisi allergiaid, võtke 1 sl päevas.

- kui teil on nohu või gripp, võtke pool tl iga tund esimesel ravipäeval. Teisel päeval, võtke pool teelusikatäit iga kaje tunni tagant. Kolmandal päeval, piisab kui võtta kolm kora päevas pool teelusikatäit ravimit.
- hingamisteede haiguste raviks (astma, bronhiit, kopsuprobleemide korral) on soovitatav süüa pool teelusikatäit kolm korda päevas.
On tähtis hoida mett suus, kuni ta üleni sulab!

 

 

 



India-Tiibeti meditsiini järgi peab kurkumit sisse võtma erinevatel aegadel olenevalt terviseprobleemist.
Enne söömist on parim hetk kurgu- ja kopsuprobleemide korral.
Eine ajal on parim hetk seedesüsteemi parandamiseks.
Peale einet jämesoole ja neerude heaks.

Ettevaatusabinõud.

Inimesed, kes kannatavad sapipõieprobleemide all, ei tohiks kurkumit tarbida. Vürts võib põhjustada sapipõie lihaste kontraktsioone. Kurkum alandab kergelt suhkrutaset veres ja vererõhku. Kui teie vererõhk on juba madal või kui teil on veresuhkruga probleeme, konsulteeriga arstiga.






Kommentaare ei ole