{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa oled leidnud hea naise

  Foto : pixabay / pixel2013   N aised, kellega mehed a...

 

Foto : pixabay / pixel2013

 

Naised, kellega mehed abielluda tahavad, ei ole kõige ilusamad, rikkamad ega ihaldusväärsemad. Tavaliselt valivad mehed endale kaasaks selle naise, keda nad armastavad ja kelle seltsis nad end hästi tunnevad. Milline on siis hea naine? Mis muudab ta nii eriliseks, et just tema on see, kelle peale valik kõigi teiste naiste seast langeb?


Aga võib ka nii juhtuda, et kaks head inimest saavad kokku aga nende suhtest ei tule midagi välja. Miks siis? Sellepärast, et see hea inimene ei olnud õige.

Kui sa oled kellegagi kohtunud ja tahad teada saada, kas ta on see õige naine, siis loe läbi järgnevad punktid.

1. Teie vahel on otsekui mingi nähtamatu side, mis teid liidab

Te mõistate teineteist suurepäraselt, nagu tunneksite te juba üksteist ammu.

Sa ei saa armastada kedagi, kelle poole sa tõmmet ei tunne. Tegemist ei ole ainult füüsilise tõmbega vaid ka emotsionaalse ja intellektuaalsega.

 

 

 



2. Teil on sarnane mõttemaailm

Tavaliselt kui kaks õiget inimest on kokku saanud, mõistavad nad teineteist ilma sõnadetagi. Nad võivad lõpetada teineteise lauseid, aimavad teise mõtteid ja täiendavad teineteist. Võib juhtuda ka, et üks teist hakkab rääkima teemast, millest teine just mõtles.

Loomulikult ei ole te alati ühisel nõul aga ka see on osa kooselust.

3. Armastus ja kiindumus kasvab ajaga

Kohe esimestest kohtumistest saadik aimad sa juba, kas siin on või ei ole midagi tõsisemat. Tõeline armastus kasvab ajaga. Ja see aitab üle saada kõikidest erimeelsustest. Sest armastus, mida sa oma naise vastu tunned, on tugevam kõigest muust.

4. Te naerate palju koos

Kui su suhtes ei ole nalja ja naeru jaoks kohta, siis on see sageli halb märk. Vastastikkune huumorimeel on üks olulisemaid märke, mis näitab teie omavahelist kooskõla.

See aitab üle saada ka suurematest probleemidest ja näha jälle asju teises valguses.

 

 

 

 



5. Vastastikkune austus

Siin ei ole juttu ülemuse ja alama vahelisest austusest vaid moraalsest austusest. Kui sa oled leidnud õige inimese oma ellu ja teie suhe edasi areneb, armastus teie vahel kasvab, siis ei soovi sa ju oma armastatud naisele haiget teha.

Tema austab sind omakorda mehena. Ja sina teda naisena.

6. Teil on samad soovid

Paljud inimesed lähevad lahku lihtsalt sellel põhjusel, et nad saavad aru, et nende soovid ei ühti teise inimese soovidega. Näiteks erimeelt tekitavad asjaolud võivad olla laste saamine, maja ostmine, töökoht, linnas-maal elamine jne. Kui su soovid kattuvad sinu väljavalitu omaga, siis oled sa tõenäoliselt leidnud õige inimesega.  Loomulikult ei taha sa kõike sama, mida teine inimene aga suurte otsuste vastuvõtmisel võiks teie vahel siiski valitseda üksmeel.

Kommentaare ei ole