{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui te tunnete Skorpioni tähemärgi all sündinud inimesi...

  T avaliselt on vaesed Skorpionid need, keda sodiaagimärkide seast kõige vähem armastatakse. Neid ei mõisteta. Kuna nad on salap...

 Tavaliselt on vaesed Skorpionid need, keda sodiaagimärkide seast kõige vähem armastatakse. Neid ei mõisteta. Kuna nad on salapärased, keevaverelised ja privaatsed vihkavad neid paljud, teised jälle armastavad neid palavalt.

1. Nad armastavad sügavalt

Nad on sodiaagimärkide seast kõige kirglikumad armastajad. Aga - nad ei armu ükskõik kellesse.

Nad on vägagi valivad, mis puutub nende partnerisse ja mõnikord võitlevad isegi selle nimel, keda nad tahavad. Kui nad kord juba endale kaaslase on valinud, siis on see pikaks suhteks.

Nad kardavad reetmist, ärge siis imestage, kui nad teid enne läbi testivad.

2. Nad on lõbusad

Skorpion armastab huumorit, tihti on see aga must huumor või selline, mis teisi eemale peletab. Tundlikel inimestel ei soovita Skorpionite seltskonnas olla.

Skorpionite huumor saab allika tõest, sellepärast on tema naljad vaimsed ja intelligentsed.

Nad näevad maailmas igal pool irooniat ja võivad panna naerma terve saalitäie inimesi rääkides lihtsalt kõigest natuke.

 

 

 

 



 3. Nad on väga nutikad ja kohusetundlikud. 

Neil on annet probleemide lahendamise peale kasutades ainuüksi oma hetkel kättesaadavaid abivahendeid.

Nad on kavalad ja loovad ja nende tööeetika on võrreldamatu. Nad ei armasta alustatut pooleli jätta, kui asjad keeruliseks lähevad, nad ei lõpeta enne, kui on oma eesmärgi saavutanud.

4. Nad ei reeda saladusi, neid võib usaldada.

Skorpionid hoiavad kõik endas, sest nad ei armasta, et teised teada saaksid nende tõelisi motivatsioone ja kalduvusi. Niisamuti ei armasta nad, kui nende tegemistest avalikult räägitakse, nende firmat eksponeeritakse.
Nende lähedased teavad seda, sest ta on neile seda öelnud. Nad on väga head saladuste hoidjad ja see teeb neist ülihead detektiivid ja uurijad.

5. Nad armastavad kontrolli hoida.

Nad on sündinud juhid ja neil on kalduvus võtta ohjad oma kätte, selleks, et valvata, et asjad nende soovi järgi läheksid. Kui nad ei saa asju kontrollida siis nad tunnevad muret. Kahjuks on see kahe otsaga mõõk nende jaoks.

Ühelt poolt aitab see neil ellu viia nende

plaane. Teiselt poolt loob see tihti probleeme nende suhetes võimu pärast, eriti just siis, kui Skorpionid tunnevad, et neid ähvardatakse.

Nad tahavad iga hinna eest kontrolli oma kätte saada.



6. Ettevaatust, kui Skorpion vihastab.

Isegi, kui Skorpioni närviajamiseks on vaja aega, kui süütenöör juba põleb siis ei lähe plahavtuseni enam kaua.

Kui te tõesti olete suutnud Skorpioni närvi ajada, avastate te ta enda ees sellisena milisena vähesed teda näinud on. Kõik tema tunded ja emotsioonid vallanduvad üheainsa katastroofilise hetkega.

Nad ütlevad sõnu, mis teie südame purustavad ja ei unusta iialgi seda, mida te talle ütlete. Nad on külmad ja ootavad oma aega, et kätte maksta, sellepärast parem on, kui te ei hakka neid vihale ajama.





Kommentaare ei ole