{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kassid kaitsevad sind ja su kodu kurjade vaimude eest ning kassi värvi tähendused

  K assid on ühed maagilisemad olendid.   Kassi aura on nii suur, et tema sisse ei mahu mitte ainult üks olen...

 

Kassid on ühed maagilisemad olendid.


 
Kassi aura on nii suur, et tema sisse ei mahu mitte ainult üks olend, vaid samuti kogu pere, kodu ja kogu kassi territoorium.

Seega on hea teada, et kui kass end vastu su jalgu hõõrub, ei küsi ta ainult süüa, vaid ta soovib sinuga ka jagada oma maagilist jõudu - astraaljõudu.

See, kes lükkab kassi eemale, blokeerib positiivse energia, mida kass talle anda üritas. Järgmisel korral ei jaga ta seda astraaljõudu sinuga ja võib võtta hoopis sinu oma.

Kassid mitte ainult ei kaitse maja halbade vaimude eest, vaid kaitsevad ka kodu negatiivse energia eest, mis võis seal olla enne kassi tulemist.




Halvad jõud

Kui kass tunneb halba vaimu kodus, siis hakkab ta teda jälitama, et mõista tema kavatsusi. Selleks, et valvata, et see halb vaim ei ohustaks tema territooriumit teeb kass kõik võimaliku, et teda välja saata liigutades ta energiavälja. Kui see ei toimi, siis vangistab kass vaimu oma energiavälja ja viib majast välja.

Sellepärast ole tähelepanelik, kui sa näed, et su kass käitub korraga kummaliselt, käib majas ringi, olles ise pinges, pilk keskendunud millelegi. Selline käitumine võib viidata halbadele vaimudele. Et aidata kassil halbadest vaimudest vabaneda, tee väike palve või tee läbi negatiivsetest energiatest puhastus.

Kui sa ei oska, siis võid sa selle asemel põletada valget salveid, sellel on samasugune jõud.

Kassis astraaljõud on niivõrd tugev, et ta võib lihtsalt ajada minema ükskõik millise negatiivse jõu.

Kassid ja kodu


Kassi kohalolek kaitseb ka kurja silma ja needuste eest. Aga selleks, et end kaitsta kurja silma eest või inimese eest, kellel on halvad kavatsused ja mõtted, tuleb hoida oma käsi kassi peal ja vasaku käega silitada kassi kaela, parema käega saba.

Sellisel moel oled sa otseses ühenduses loomaga. Teie energiaväljad ühinevad ühiseks jõuks ja see hoiab sind varjus isegi kõige võimsamate rünnakute eest.

Kassid juhivad kosmilist energiat ja võivad tuua positiivset energiat koju, see omakorda võib kaasa aidata kodu perekonna jõukusele ja heaolule. Kassid armastavad olla kohtades, kus energia on kõige tugevam, geopatogeensel tsoonil. Nad valivad selle koha, sest seal on negatiivse energia ringlemine.
 
 


Kassid ravivad!

Kassidel on erakordne ravijõud. Ükskõik, mis kassiga ka tegu ei ole, nad kõik suudavad oma peremehi terveks ravida, pikutades just haige koha peale. Et end kassil ravida lasta silita teda ja lase end vabaks kogu emotsionaalsest ja vaimsest stressist. Kassid aitavad ka nägemist parandada. Selle jaoks soovitatakse silitada valge kassi saba.

Kassi värv

Neid, kes tahavad kassi maagilist võimet kasutada, peavad teadma, millist looma valida. Mõnedel juhtudel on hea võtta musta värvi kass, teistel puhkudel jälle punast värvi kass.

Kui sa valid kassi tema maagiliste võimete pärast, siis on oluline arvestada kassi värviga.

Must: Nõidus, okultne jõud, kaitse, tugev maagiline võim. Hoolimata kõigist ebauskudest aitab must kass negatiivset energiat välja viia kodust, tuues sinna tarkust ja oskust heal ja halval vahet teha.

Punane: tugev mehelik jõud, päikesejõud, Yang' energia. Olenemata kassi soost, esindavad nad rikkuse maagiat, raha ja keskendumisvõimet.

Sinine (hall, tumehall): Seda värvi kassid toovad majja armastust, õnne, jõukust, emotsionaalset stabiilsust ja sensuaalset rahu.

Valge: Valgel kassil on tugev ravivõime. Ta leevendab stressi, annab energiat ja ravib. Ameerikas toob valge kass head õnne.
 
 
 


Siiami kass: Seda värvi kassid toovad kuulsust ja edu, pikaealisust ja aitavad kaasa päikesemaagiale.

Kalingur ehk kolmevärviline kass: Nad toovad õnne maa ja mere peal, kaitsevad kodu ja pere halbade vaimude eest, toovad õnne ja rikkust.

Kahe värvilised (must ja valge, punane ja valge, hall ja valge): ühe legendi järgi on kahevärvilised kassid paremad hiirepüüdjad. Nad toovad energiat ja tarkust, omavahelist mõistmist ja head maitset.

Kilpkonnavärv: ainult emased kassid pärivad selle värvi. Nad toovad kaasa puhast maagiat, suutlikkust imesid teha, ravivõimet.

Kuldne ja kuldpruun: Tarkus, kuninglikkus, päikesemaagia

Triibuline: toob õnne, valgust, rõõmu koju. 








Kommentaare ei ole