{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, milline on sinu kõige parem omadus vastavalt su sodiaagimärgile?

Foto : unsplash / Greg Rosenke      On sodiaagimärke, keda ...

Foto : unsplash / Greg Rosenke

 

 

 On sodiaagimärke, keda on alati halb kuulsus saatnud: piisab, kui rääkida mõnest Skorpioni või Kaksikute tähemärgi all sündinud inimesest horoskoopide huvilistele, kui tulist reageeringut pole vaja kaua oodata. Ometi on kõikidel sodiaagimärkidel väga häid omadusi. Näiteks isegi, kui Kaksikute tuju muutub tihti ja ilma põhjuseta, siis ilma vähimagi kahtluseta on Kaksikute tähemärk sodiaagi üks kõige toredamatest ja lõbusamatest. 

Samuti on tähemärkide omadused seotud nende elemendiga. Seda ei maksa muidugi üldistada ja alati tuleb võtta arvesse tähtede seis inimese sünni ajal aga mingid ühised jooned ühendavad kõiki Veemärke (Vähk, Skorpion, Kalad), kes on palju suurema südamega, kui kõik teised; Maamärke (Sõnn, Neitsi, Kaljukits), kes on ideaalsed töötajad; Tulemärke (Jäär, Lõvi, Ambur), kes paistavad silma oma iseloomu tugevuse poolest, ning Õhumärke (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja), kes lahendavad alati oma probleemid läbirääkimiste teel. 

Oled sa suure südamega nagu Vähk või perfektsionist nagu Neitsi - milline on sinu kõige parem omadus? 

 

 

 

 


Jäär

Julgus! Kes oleks Jäär ilma oma legendaarse vapruse ja julguseta, ta ei karda midagi ega kedagi ja sellepärast imetlevad kõik teda.

 

Sõnn

Headus. Jah, selle kangekaelse kesta taga varjab end õrn ja hea süda ning rahulik hing. Tänu sellele oskab ta ka maha rahustada teisi ja paistab silma oma tarkuse poolest. 

 

 Kaksikud

Huumorimeel. Sageli kadestatakse tema lõbusat loomust, ta on tõeline seltskonnahing. Isegi, kui tema juures leitakse palju vigu, ta oskab inimesi naerma ajada ja tekitada head tuju ja juba sellepärast on ta väga hea kaaslane. 


Vähk 

Tema heatahtlikkus. Isegi, kui ta tihti tegeleb mitme asjaga korraga, leiab ta alati sinu jaoks aega. Ta on alati valmis aitama oma lähedasi ja sõpru.

 

 

 

 

 


Lõvi

Lojaalsus. Seda ei saa võrrelda mitte millegagi, sest isegi, kui ta võib kiiresti ärrituda, ei pea ta pikka viha (või kui, siis oled sa teda tõesti korralikult välja vihastanud). Ta unustab ruttu selle, mille pärast te vaidlesite ja andestab sulle. 


Neitsi

Nõudlikkus. Ei, ta ei ole mingi pedant aga sina oled lohakas. Oma hinges on ta perfektsionist, kes ei talu segadust ja mustust, kelle juures kõik peab olema piinlikult korras. Ja juba sellepärast on ta teistest parim... kõiges. 


Kaalud

Tema õiglusetunnetus. Ta ei ärritu just tihti aga kui ta peaks nägema mingit ebaõiglust, siis on parem olla tema kõrval ja mitte tema vastu, sest ta ei jäta enne, kui on õigluse jalule seadnud. 

 

 

 

 

 


Skorpion

Tema kirglik loomus. Ükskõik, milline pole ka jututeema, ta huvitub kõigest, sest tahab kõike teada saada. Tihti võtab ta asju liiga südamesse, eriti neid, mis seda üldse väärt ei ole. 


Ambur

Tema siirus. Ta ei ole niiöelda poliitiliselt korrektne:  kui ta tahab midagi öelda, siis ei mõtle ta oma mõtet formuleerida vaid räägib asjadest sellisena nagu nagu nad on.


Kaljukits

Tema loomulik headus. Tal on tõesti hea süda. Hoolimata oma suurest ambitsioonikusest, ei hakka ta kunagi teisi oma jalge alla talluma selleks, et oma tahtmist saada - vastupidi. Talle meeldib tööd teha ja ehitada üles oma projekte läbi meeskonnatöö.


Veevalaja

Ta on hea suhtleja. Vastupidiselt sellele, mida kaldutakse arvama, pole ta sugugi tagasihoidlik ja introvertne. Vastupidi, ta on valmis kõva häälega oma arvamust kaitsma. See võib tunduda üsna üllatav neile, kes teda ei tunne. 


Kalad 

Tema omakasupüüdmatus. Ta annab endast kõik või üldse mitte midagi (kõige rohkem siiski 'kõik') - nii armastuses, sõpruses ja pereelus. Ta on võimeline unustama kõik oma isiklikud mured ja kohustused ainult selleks, et teisi aidata.



Kommentaare ei ole